Ministrul Transporturilor: Aeronava Blue Air care a aterizat de urgență a avut o defecțiune la un motor; niciun pasager nu a fost afectat

Ministrul Transporturilor: Aeronava Blue Air care a aterizat de urgență a avut o defecțiune la un motor; niciun pasager nu a fost afectat

Aeronava Blue Air care a aterizat de urgență joi dimineață pe aeroportul Henri Coandă, la scurt timp după decolare, a avut o problemă tehnică la unul dintre motoare, însă niciun pasager nu a fost afectat, a declarat ministrul de resort, Răzvan Cuc, în cadrul audierilor de la Parlament.

"Din ce am fost informat, a fost o defecțiune la unul dintre motoare. Avionul a aterizat în siguranță și se vor desfășura investigații să vedem care a fost problema din punct de vedere tehnic. A aterizat în siguranță la ora 9.53", a spus Cuc.

El a adăugat că pasagerii nu au întâmpinat nicio problemă.

O aeronavă a companiei Blue Air, ce decolase din București la ora 9:00, cu destinația Palma de Mallorca, a fost nevoită, din cauza unor probleme tehnice, să revină de urgență pe aeroportul Henri Coandă, unde a aterizat în siguranță în jurul orei 9:41, a informat compania Națională Aeroporturi București, printr-un comunicat remis AGERPRES.

"Cursa 0B 9247 București — Palma de Mallorca, aparținând companiei aeriene Blue Air, a decolat de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București la ora 9:00. După decolare, la ora 9:09, comandantul aeronavei a declarat urgență, din motive tehnice. Imediat, pe Aeroportul Henri Coandă s-a format dispozitivul de urgență, conform procedurilor standard. Aeronava a aterizat în siguranță, la ora 9:41. La bord se aflau 135 de pasageri și echipajul", se arată în comunicat.

Potrivit reprezentanților CNAB, traficul aerian pe Aeroportul Henri Coandă se desfășoară în condiții normale.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit! / Cele patru dorințe care stau la baza comportamentului uman / Memorabilul discurs al lui Bertrand Russe…

2 VIDEO Vicepreședintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului, chef la Runcu la ziua unui conda…

3 Fiul sultanului din Brunei, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, a murit la 38 de ani

4 Donald Trump ar fi folosit din nou o dublură în locul soției sale. Cum arată Melania în ultimele imagini deven…

5 Valentino Gogu, un român de 72 de ani care fugit în anii 80 în America, a rămas fără job după închiderea emble…