Ministrul Transporturilor: Aeronava Blue Air care a aterizat de urgență a avut o defecțiune la un motor; niciun pasager nu a fost afectat

Ministrul Transporturilor: Aeronava Blue Air care a aterizat de urgență a avut o defecțiune la un motor; niciun pasager nu a fost afectat

Aeronava Blue Air care a aterizat de urgență joi dimineață pe aeroportul Henri Coandă, la scurt timp după decolare, a avut o problemă tehnică la unul dintre motoare, însă niciun pasager nu a fost afectat, a declarat ministrul de resort, Răzvan Cuc, în cadrul audierilor de la Parlament.

"Din ce am fost informat, a fost o defecțiune la unul dintre motoare. Avionul a aterizat în siguranță și se vor desfășura investigații să vedem care a fost problema din punct de vedere tehnic. A aterizat în siguranță la ora 9.53", a spus Cuc.

El a adăugat că pasagerii nu au întâmpinat nicio problemă.

O aeronavă a companiei Blue Air, ce decolase din București la ora 9:00, cu destinația Palma de Mallorca, a fost nevoită, din cauza unor probleme tehnice, să revină de urgență pe aeroportul Henri Coandă, unde a aterizat în siguranță în jurul orei 9:41, a informat compania Națională Aeroporturi București, printr-un comunicat remis AGERPRES.

"Cursa 0B 9247 București — Palma de Mallorca, aparținând companiei aeriene Blue Air, a decolat de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București la ora 9:00. După decolare, la ora 9:09, comandantul aeronavei a declarat urgență, din motive tehnice. Imediat, pe Aeroportul Henri Coandă s-a format dispozitivul de urgență, conform procedurilor standard. Aeronava a aterizat în siguranță, la ora 9:41. La bord se aflau 135 de pasageri și echipajul", se arată în comunicat.

Potrivit reprezentanților CNAB, traficul aerian pe Aeroportul Henri Coandă se desfășoară în condiții normale.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Cum ar putea o gură care se spurcă prin sex oral să ia anafura, agheasma sau să sărute sfintele icoane / Dacă î…

2 Bobonete, înfierbântat după ce-a văzut pozele hot cu Mădălina Ghenea în dormitor

3 Dezvăluiri BNR / Zborurile secrete cu tone de aur românesc la bord

4 Judecător / Ion Cristoiu nu a putut demonstra că nu a colaborat cu Securitatea

5 Așa o fi?