Ministrul Transporturilor: Am pregătit o aeronavă Tarom pentru un eventual transport în afara ţării al doctorului rănit

Ministrul Transporturilor: Am pregătit o aeronavă Tarom pentru un eventual transport în afara ţării al doctorului rănit

Doctorul de gardă de la ATI Piatra Neamţ este în stare critică, iar Ministerul Transporturilor a pregătit o aeronavă Tarom pentru un eventual transfer în afara ţării, a scris, pe Facebook, sâmbătă seară, ministrul de resort, Lucian Bode.

"O tragedie fără margini a avut loc la secţia ATI la Spitalul Judeţean Neamţ. Incendiul a curmat vieţi, iar prea multe familii sunt îndoliate. Le transmit condoleanţe tuturor celor care au pierdut pe cineva drag. Totodată, gândurile şi rugăciunile noastre sunt pentru cei care luptă pentru viaţa lor. Din păcate, doctorul de gardă este în stare critică, cu arsuri, după ce a luptat pentru salvarea pacienţilor în stare critică. Am discutat cu domnul prim-ministru şi am pregătit deja o aeronavă Tarom pentru un eventual transfer în afara ţării dacă situaţia o va cere. La această oră aeronava şi echipajul aferent sunt pregătite", a precizat Bode.

Ministrul Transporturilor a adăugat că e de datoria noastră, a tuturor, să facem tot ce ne stă în putinţă pentru ca astfel de tragedii să nu se mai repete. AGERPRES/(Editor: Florentina Cernat, editor online: Alexandru Cojocaru)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”