Ministrul Transporturilor: Rapoartele de atribuire pentru lotul 5 la Comarnic-Brașov și pentru varianta de ocolire Comarnic au fost semnate

Ministrul Transporturilor: Rapoartele de atribuire pentru lotul 5 la Comarnic-Brașov și pentru varianta de ocolire Comarnic au fost semnate

Rapoartele de atribuire pentru lotul 5 al autostrăzii Comarnic - Brașov, secțiunea Brașov-Cristian, și pentru Varianta de Ocolire Comarnic au fost semnate, astfel încât vor putea începe lucrările la cele două obiective de investiții, dacă nu vom avea contestații, a declarat, miercuri, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

"Pentru Comarnic și pentru tronsonul de autostradă Comarnic — Brașov chiar voiam să fac acest anunț. S-a semnat raportul de atribuire pentru lotul 5 de la autostrada Comarnic — Brașov, secțiunea Brașov-Cristian, cât și raportul de atribuire pentru Varianta de Ocolire de la Comarnic, astfel încât vor începe lucrările, dacă nu vom avea contestații în perioada următoare", a spus Cuc, prezent pe Aeroportul Aurel Vlaicu, la ceremonia de primire a celei de-a doua aeronave Boeing 737-800 NG care va intra în flota TAROM.

Potrivit ministrului, raportul de atribuire a fost semnat în cursul acestei săptămâni și urmează să se desemneze câștigătorul.

"Raportul de atribuire pentru Varianta de Ocolire Comarnic a fost semnat săptămâna aceasta și urmează să se desemneze câștigătorul. Sper să nu avem contestații. La Bușteni urmează în perioada următoare. Deci, ce a fost deblocat timp de doi ani uitați că se deblochează acum", a subliniat șeful de la Transporturi.

Tronsonul de autostradă Comarnic — Brașov este împărțit în 5 sectoare. Sectoarele 1 și 5 sunt cele dinspre Comarnic, respectiv dinspre Brașov, cu o lungime totală de aproximativ 10 kilometri, la care se adaugă drumuri de legătură.

Lungimea totală a sectorului de autostradă Comarnic — Brașov este de 58 de km, iar valoarea estimată pentru această intervenție este de 997 milioane de euro fără TVA, respectiv 1,237 miliarde de euro cu TVA.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bă, ghiolbanilor din fruntea Ro, citiți asta! / Emerging Europe: Maia Sandu e pe punctul de a deveni cel mai put…

2 Explodează alcovul bucureștean? / „Vă fac de panaramă, bolnavele Bucureștiului! Se f...teau la show! Are HIV… a …

3 A fost sau nu Firea amanta lui Tăriceanu? I-a spart casa fostului soț, Răsvan?

4 Proasta pusă de PNL pleacă din TVR cu scandal / Imbecila a sigilat biroul, de parcă ar fi de la mă-sa! / Cealaltă,…

5 Ro a rămas țara P.C.R. / Fiul cel mare al rectorului Tudorel Toader, un dobitoc, este unicul candidat pentru un …