Mircea Badea, declarație neașteptată despre cum vede el iubirea și gelozia

Mircea Badea, declarație neașteptată despre cum vede el iubirea și gelozia

Realizatorul de televiziune Mircea Badea (49 de ani), care se află de mult timp într-o relație cu cunoscuta nutriționistă Carmen Brumă, s-a referit recent la regulile care ar trebui să existe între partenerii de viață.

„Când aud de iubire, mie îmi vine să vomit. Iubirea e ceva extrem de rar, ceva extrem de profund, inaccesibil marii majorități a oamenilor de pe planetă, e ceva care nu e pentru oricine. S-a trivializat această noțiune exclusivistă, extrem de rară, încât orice ieftinăciune de pe planetă e justificată prin iubire”, a declarat Mircea Badea în emisiunea sa.

”Gelozia nu are nicio legătură cu iubirea, gelozia e o boală psihică, iar iubirea este un fenomen aproape spiritual spre metafizic, nu are nicio legătură cu nevoia de posesie pe care o au unii sau unele.

Gelozia este boala orgoliului. Toată această poliție pe care o fac unii, să verifice, să-i ia telefonul celuilalt, Doamne ferește! Mai zic unii, ”Păi, tu nu-i verifici telefonul?”.

Ce să fac? Dacă telefonul iubitei este aici, nesupravegheat, neparolat, ce trebuie să faci tu? Te dai dracului mai încolo!”, a precizat Mircea Badea.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”