Mircea Badea, ironii la adresa „bucătarului” Liviu Dragnea. Ce spun internauții despre Elena Udrea

Mircea Badea, ironii la adresa „bucătarului” Liviu Dragnea. Ce spun internauții despre Elena Udrea

Imaginile cu Liviu Dragnea care a trecut de la politică la bucătărie s-au viralizat în scurt timp în mediul online. Fost politician, el are acum un canal de Youtube unde prepară rețete culinare. Reacțiile nu au întârziat să apară, iar Mircea Badea a comentat pe larg subiectul.

Mircea Badea

Fostul lider PSD a fost ironizat după ce a trecut de la viața politică, la cea de bucătar. El prepară rețete despre care spune că sunt foarte sănătoase, iar evenimentul a stârnit un val d reacții printre internauți.

Mircea Badea, care prezintă emisiunea „În gura presei”, unde comentează diferite articole, a fost invitat, de această, dată, la emisiunea lui Răzvan Dumitrescu, unde nu a ratat ocazia de a glumi pe seama fostului președinte al Camerei Deputaților.

După ce și-a exprimat uimirea cu privire la noua preocupare a celui care a fost unul dintre cei mai controversați politicieni până să fie închis, Mircea Badea a concluzionat, în mod ironic, că „bucătarii conduc lumea”, scrie Click!.ro .

„Bucătarii conduc lumea”

Nu m-aș fi așteptat la așa ceva. Dar până la urmă, spectacolul lumii excede cu mult imaginația. Cred că domnul Dragnea s-a ghidat și după faptul că, în România, de mare succes sunt toate emisiunile cu bucătari. M-o fi auzit și pe mine că mereu spun asta și a zis: «pot și eu!» Mesajul lui era să mâncăm hrană curată. Spune că morcovul are beneficii pentru sănătate. Era și o vorbă cu… «unde intră morcovul»”, a spus el în timpul emisiunii.

Dar poate dacă este tăiat așa, cum îl taie Dragnea, e mai sănătos, nu știu ce să spun. Totuși vedeți cumva că bucătarii conduc lumea? De la Jamie Oliver, până la Prigojin, bucătarul lui Putin. Eu știu ce să spun?… ”, a completat Mircea Badea la Antena 3 CNN, invitat în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu.

Videoclipul pe care l-a postat Liviu Dragnea, în care ne învață să preparăm o mâncare de fasole verde, a adunat în scurt timp 100.000 de vizualizări, în timp ce comentariile au fost absolut savuroase.

Printre acestea, unul dintre cele mai ironice comentarii se referă la Elena Udrea, despre care spune ce tip de show i s-ar potrivi.

,O așteptăm și pe doamna Udrea cu un show despre goblene și pictură pe numere”, a fost mesajul unui internaut, spre amuzamentul tuturor.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...