Mircea Badea, sub valoarea Biancăi Drăgușanu

Mircea Badea, sub valoarea Biancăi Drăgușanu

Mircea Badea a dezvăluit, la Radio ZU, ce note a oținut la examenul de Bacalaureat. Dezvăluirea prezentatorului de la Antena 3 a venit în contextual în care citise o știre despre nota de la BAC a Biancăi Drăgușanu. Fosta asistentă a lui Capatos a luat Bacalaureatul cu 9.50, iar Mircea Badea a precizat atunci că el a avut rezultate mai slabe. Materia care i-a creat probleme a fost filosofia.

„Prietene, bine că l-am dat, bine că l-am luat. Era cât pe ce să-l iau cu mult, doar că l-am luat cu puțin. Pe vremea mea erau 5 probe. Am luat 10 la sport, matematică, română. Și am dat la filosofie și mi-a picat Heraclit. Și am luat 7. Și am făcut contestație, mi s-a admis și am luat 6. Am avut nota totală 8.99”, a spus Mircea Badea în emisiunea radio.

Prezentatorul de televiziune a absolvit Liceul de Informatică și Facultatea de Cibernetică din București, În 1993, a debutat la ”Radio Total”, unde era în funcția de conducere Jeana Gheorghiu, o prietenă de-a mamei sale. Și-a început cariera în televiziune pe post de prezentator la diverse emisiuni de la diferite posturi românești, precum Tele 7 abc, Antena 1, Realitatea TV, Prima TV, unde a fost coleg cu Teo Trandafir.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”