Mircea Băsescu, vizitat de soţie la arestul Poliţiei Capitalei

Mircea Băsescu, vizitat de soţie la arestul Poliţiei Capitalei

Doiniţa Băsescu a venit, luni după-amiază, la arestul central al Poliţiei Capitalei să-şi viziteze soţul, cercetat pentru trafic de influenţă.

Soţia lui Mircea Băsescu a ajuns la arestul central al Poliţiei Capitalei în jurul orei 14.30 şi a intrat în clădire fără să facă declaraţii.

Potrivit programului, la centrele de arest preventiv ale Poliţiei Capitalei, vizitele se fac de luni până vineri, în ordine alfabetică. Ziua de vizită pentru Mircea Băsescu este luni, în condiţiile în care, în prima zi a săptămânii, pot fi vizitaţi arestaţii a căror iniţală a numelui de familie este între "A" şi "E".

Potrivit legii, Mircea Băsescu are dreptul la patru vizite pe lună.

Tribunalul Bucureşti a decis, în 20 iunie, arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Mircea Băsescu, pentru trafic de influenţă, şi a lui Marian Căpăţână, cel care ar fi fost intermediarul banilor pe care familia lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, i-ar fi dat fratelui preşedintelui Traian Băsescu .

Decizia a fost contestată la Curtea de Apel Bucureşti, care va judeca în 27 iunie dosarul, urmând să decidă definitiv dacă Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână rămân în arest sau vor fi cercetaţi în libertate.

Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână sunt încarceraţi în arestul Poliţiei Capitalei din 19 iunie, când au fost reţinuţi de procurori, informează Mediafax.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 Așa o fi?

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă