Mircea Diaconu este singurul candidat care îl poate învinge pe Iohannis, susţine liderul Pro România

Mircea Diaconu este singurul candidat care îl poate învinge pe Iohannis, susţine liderul Pro România

Copreşedintele organizaţiei Botoşani a Partidului Pro România, deputatul Mihaela Huncă, este convinsă că independentul Mircea Diaconu, care este susţinut şi de partidul condus de Victor Ponta, este singurul candidat capabil să îl învingă la alegerile prezidenţiale din luna noiembrie pe actualul şef al statului, Klaus Iohannis.

Mircea Huncă a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, că Diaconu este "un om care poate oricând să reprezinte cu patriotism şi cu demnitate această ţară".

"Cred că Mircea Diaconu este singurul candidat care îl poate învinge pe Klaus Iohannis şi cred că noi, cetăţenii acestei ţări, avem nevoie de un altfel de preşedinte şi acesta poate fi Mircea Diaconu. (...) Cred că alegătorii acum, prin votul lor, pot să îşi exprime dorinţa de a avea altceva la nivelul cel mai înalt al ţării, un om de-al lor, un om care le înţelege nevoile, un om care discută cu ei, un om care poate oricând să reprezinte cu patriotism şi cu demnitate această ţară", a declarat Huncă. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”