Mircea Geoană a făcut publice primele imagini de la nunta de 2 milioane de dolari a fiicei sale. Ana, o mireasă superbă în Veneția

Mircea Geoană a făcut publice primele imagini de la nunta de 2 milioane de dolari a fiicei sale. Ana, o mireasă superbă în Veneția

Veneția, orașul canalelor și al romantismului, a fost gazda unei nunți de neuitat. Nu a fost o petrecere oarecare, ci un eveniment de poveste care a durat nu mai puțin de trei zile și trei nopți. Protagoniștii acestei epopee de dragoste sunt Ana Geoană, fiica lui Mircea Geoană, adjunctul secretarului general al NATO în România, și Garrett Cayton, nepotul unui milionar american de origine poloneză.

Nunta de poveste a Anei Geoană cu Garrett Cayton

Invitații au fost cazați la Hotel Cipriani, unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Veneția. Prețul plătit pentru confort și eleganță? Peste două milioane de euro, o sumă uluitoare care pune în valoare importanța evenimentului, care a avut loc în weekend-ul 25-27 august, chiar cu câteva zile înainte de începerea Festivalului de Film de la Veneția.

Chiar dacă mirii au preferat o abordare mai discretă în ceea ce privește publicitatea evenimentului, Andreea Esca, prezentatoarea de la Pro TV, a fost cea care a oferit un flux constant de imagini și povești din culise. Datorită ei, am putut să aruncăm o privire asupra celor trei zile fabuloase de festivități și să admirăm ținutele alese cu grijă de oaspeți.

Trei zile și trei nopți în inima Veneției. Hotel Cipriani, simbol al luxului și eleganței

În ceea ce privește detaliile evenimentului, până și meniul a avut o notă personală: printre delicatesele servite, mămăliga a fost savurată de către invitați, astfel că bucatele tradiționale românești n-au lipsit de la masă, chiar dacă vorbim de un eveniment de o anvergură impresionantă, la unul dintre cele cunoscute hoteluri din celebra Veneție.

Ținutele alese de miri au fost simple, dar sofisticate. Întreaga vestimentație a primit note bune pentru eleganță și rafinament.

Suma cheltuită pentru această nuntă a fost de peste două milioane de euro, așa că nu a fost de mirare că a asigurat un cadru fabulos pentru o listă de invitați la fel de impresionantă. Vedete din showbiz-ul românesc și internațional, alături de figuri politice și oameni de afaceri, au umplut sălile luxoase ale Hotelului Cipriani.

Ana Geoană s-a căsătorit după un an de logodnă

În luna martie a anului 2022, Ana Geoană a fost cerută în căsătorie de Garrett Cayton. În mai puțin de un an, visul lor de a deveni soț și soție într-un cadru de poveste a devenit realitate.

În Veneția, orașul etern al dragostei, Ana și Garrett și-au unit destinele, marchează un nou început într-o relație deja de vis. Cu siguranță, acesta este un eveniment care va rămâne în istoria nunților de lux, nu doar pentru suma investită, ci și pentru eleganța, rafinamentul și dragostea care au caracterizat fiecare moment al evenimentului. O nuntă de vis, cu adevărat!

Cine este soțul Anei Geoană?

Familia mirelui nu este străină de titlurile de ziare. Tatăl lui Garrett, Barry Cayton, este proprietarul companiei Audio Command Systems și un antreprenor de succes. Mai mult, în 2019, mama și mătușa lui Garrett au donat 10 milioane de dolari pentru a înființa Jona Goldrich Center pentru pacienții cu Alzheimer, la Institutul Cedars Sinai din Los Angeles.

Nu este de neglijat nici istoricul familiei Geoană. Mircea Geoană a fost președintele Senatului între anii 2008 și 2011, a condus PSD în perioada 2005-2010 și a fost și ministru de Externe. Fiica sa, Ana, a acordat un interviu exclusiv pentru OK!Magazine în care a dezvăluit motivul pentru care Veneția a fost ales ca loc al nuntii: „Italia are un loc special în inima noastră".

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat