Mircea Herăstrău este noul director general al Radiocom

Consiliul de Administrație al Societății Naționale de Radiocomunicații SA (Radiocom) a numit un nou director general, pe Mircea Herăstrău, după ce Eugen Brad a solicitat încheierea mandatului pe care l-a deținut în aceeași funcție până în prezent, a anunțat, vineri, într-un comunicat de presă, instituția.

'Consiliul de Administrație al Societății Naționale de Radiocomunicații SA (Radiocom) a luat act, în ședința care a avut loc vineri, 18.03.2016, de încheierea mandatului domnului Eugen Brad în funcția de director general, ca urmare a solicitării acestuia. Domnul Eugen Brad va primi alte atribuții în cadrul companiei. Totodată, Consiliul de Administrație al Societății Naționale de Radiocomunicații SA (...) l-a numit, cu efect imediat, în funcția de director general, pe domnul Mircea Herăstrău', se arată în informarea Radiocom.

Potrivit sursei citate, anterior, Herăstrău a ocupat funcția de șef stație la Stația TV și FM Cozia, în cadrul Radiocom.

Noul director general, absolvent al Facultății de Electronică și Telecomunicații din cadrul Universității Politehnice București, are o experiență de peste 25 de ani în poziții de conducere în companii importante din sectorul telecomunicațiilor. De-a lungul carierei profesionale s-a perfecționat continuu, obținând certificări și atestate specifice domeniului telecomunicațiilor.

Societatea Națională de Radiocomunicații SA este lider în domeniul broadcasting-ului (difuzarea și transportul programelor radio și TV) și, în același timp, unul dintre principalii furnizori de rețele și servicii de comunicații electronice din România. Instituția operează pe piață sub numele comercial Radiocom, fiind un brand 100% românesc.

Radiocom deține expertiză în dezvoltarea și furnizarea de servicii, precum DVB-T, T-DAB, iar, în prezent, a serviciilor broadband, bazate pe tehnologia WiMAX, prin intermediul licenței deținute în banda de frecvență 3,6 — 3,8 GHz.

La sfârșitul lunii decembrie 2015, Societatea avea 1.421 de angajați.

AGERPRES/(AS — autor: Daniel Badea, editor: Oana Tilică, editor online: Irina Giurgiu)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ / Expert biolog de la Rutgers University subliniază că virusul ar putea să se fi scurs de la Institut…

2 VIDEO Priviți! Aceste specimene tocmai au intrat în țară! Ascultați ce spun!

3 VIDEO Primarul PSD al comunei tulcene Crişan a fost arestat preventiv după ce a fost prins în flagrant luând m…

4 VIDEO Imagini fără precedent pe timp de pace! Priviți imaginile cu căpitanul portavionului USS Theodore Roosev…

5 Profesorul Sarafoleanu / Marii noștri epidemiologi nu sunt puși unde trebuie. Aș vrea să-i văd în jurul președi…

recomandări

Te ia DNA: MIZDRAN MIHAITA MARIAN

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Coaste de miel cu mentă și chimion