Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Mircea Herăstrău este noul director general al Radiocom

Consiliul de Administrație al Societății Naționale de Radiocomunicații SA (Radiocom) a numit un nou director general, pe Mircea Herăstrău, după ce Eugen Brad a solicitat încheierea mandatului pe care l-a deținut în aceeași funcție până în prezent, a anunțat, vineri, într-un comunicat de presă, instituția.

'Consiliul de Administrație al Societății Naționale de Radiocomunicații SA (Radiocom) a luat act, în ședința care a avut loc vineri, 18.03.2016, de încheierea mandatului domnului Eugen Brad în funcția de director general, ca urmare a solicitării acestuia. Domnul Eugen Brad va primi alte atribuții în cadrul companiei. Totodată, Consiliul de Administrație al Societății Naționale de Radiocomunicații SA (...) l-a numit, cu efect imediat, în funcția de director general, pe domnul Mircea Herăstrău', se arată în informarea Radiocom.

Potrivit sursei citate, anterior, Herăstrău a ocupat funcția de șef stație la Stația TV și FM Cozia, în cadrul Radiocom.

Noul director general, absolvent al Facultății de Electronică și Telecomunicații din cadrul Universității Politehnice București, are o experiență de peste 25 de ani în poziții de conducere în companii importante din sectorul telecomunicațiilor. De-a lungul carierei profesionale s-a perfecționat continuu, obținând certificări și atestate specifice domeniului telecomunicațiilor.

Societatea Națională de Radiocomunicații SA este lider în domeniul broadcasting-ului (difuzarea și transportul programelor radio și TV) și, în același timp, unul dintre principalii furnizori de rețele și servicii de comunicații electronice din România. Instituția operează pe piață sub numele comercial Radiocom, fiind un brand 100% românesc.

Radiocom deține expertiză în dezvoltarea și furnizarea de servicii, precum DVB-T, T-DAB, iar, în prezent, a serviciilor broadband, bazate pe tehnologia WiMAX, prin intermediul licenței deținute în banda de frecvență 3,6 — 3,8 GHz.

La sfârșitul lunii decembrie 2015, Societatea avea 1.421 de angajați.

AGERPRES/(AS — autor: Daniel Badea, editor: Oana Tilică, editor online: Irina Giurgiu)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 PSD se SCINDEAZĂ după congres? Liderii Sudului pun la cale un nou partid: Fără Oltenia, PSD ajunge la 10%!

2 ALARMĂ Firea începe să dea MARILE TUNURI pentru care-a fost împinsă în fruntea Capitalei?

3 Informație. Sute de primari PSD își negociază plecarea din partid după prezidențiale! Primar PSD: Dobitocii de…

4 ALARMĂ Puterea a votat împotriva desființării pensiilor speciale, dar lasă elevii fără navetă școlară și fără …

5 SURSE DNA s-a trezit! Doi miniștri din Guvernul Dăncilă, în lucru!

recomandări

Te ia DNA: Marian Pirnea

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Un tip a creat ciocanul lui Thor cu electromagneţi şi amprentă