Mircea Lucescu are probleme de sănătate și poate ajunge la cuțit. „Nu mă gândesc să părăsesc fotbalul”

Mircea Lucescu are probleme de sănătate și poate ajunge la cuțit. „Nu mă gândesc să părăsesc fotbalul”

Mircea Lucescu (77 de ani) are probleme medicale și ar putea fi supus unei intervenții chirurgicale, anunță presa din Ucraina. Antrenorul lui Dinamo Kiev se confruntă cu afecțiunea numită coxartroză, care înseamnă distrugerea cartilajului articular din zona șoldului, și care dă dureri mari.

Mircea Lucescu suferă, dar nu se lasă. Foto EPA EFE

Din acest motiv, Mircea Lucescu se mișcă foarte greu și acuză dureri. Tehnicianul a dezvăluit că ar putea fi nevoit să se opereze. “În perioada în care am jucat în cupele europene, am călătorit constant cu autocarul, chiar și câte zece ore pe zi. În același timp, lucram câte 7-8 ore pe zi. Așa a apărut coxartroza.

Atât timp cât voi putea, voi continua să lucrez. S-ar putea să fie necesară operația. Ar fi foarte bine dacă aș putea să mă operez și să continui să fiu alături de echipă. În orice caz, nu mă gândesc să părăsesc fotbalul deocamdată”, a spus Mircea Lucescu, potrivit sport.ua.

Ar putea pleca de la Dinamo Kiev la finalul sezonului

Mircea Lucescu ar putea părăsi pe Dinamo Kiev la finalul acestui sezon, mai ales că rezultate nu sunt deloc cele așteptate. Igor Surkis a găsit, ca soluție de backup, un antrenor dispus să preia formația ucraineană, afectată de războiul din țara vecină. Acesta ar fi Serhii Rebrov, căruia îi expiră contractul cu Al Ain în această vară. De partea cealaltă, tehnicianul român are ofertă de la Nice.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Document confidențial / Magistrații au jupuit statul de un miliard de euro, dându-l în judecată și apoi câștigând. Pretențiile câștigate, încă neachitat…

2 În ce țară trăim? / Un document după citirea căruia vomiți de scârbă / Uriașa listă a privilegiilor unui magistrat

3 VIDEO Priviți, coloană blindată rusească, făcută scrum la zeci de kilometri în spatele frontului din sud

4 „Halep s-a dopat“ / Un „guru” al presei românești admite o realitate dură pe baza probelor

5 Foarte interesante amănunte...