Mircea Lucescu, la Rapid? Avem răspunsul concret dat de „Il Luce“, care menține speranța fanilor

Mircea Lucescu, la Rapid? Avem răspunsul concret dat de „Il Luce“, care menține speranța fanilor

Mircea Lucescu (78 de ani), înapoi în fotbalul românesc, la orice echipă, în orice rol, e o idee atât de „tocită“, încât acum, când Dan Șucu a readus-o în discuție, în cazul Rapidului, mulți au tratat-o ca pe o intenție frumoasă, dar cu zero șanse.

Mircea Lucescu. FOTO: Arhiva Adevărul

Acum însă, primul comentariu făcut chiar de „Il Luce“ pe marginea subiectului, în dialog cu Ovidiu Ioanițoaia (directorul Gazetei Sporturilor), dovedește că proiectul lui Șucu nu e chiar unul SF!

Așa cum am mai spus, nu iau nicio decizie până la 1 iunie. Da, e adevărat că mă văd cu Șucu și Copos, dar de aici și până la o decizie mai e foarte multe cale de bătut“, a declarat Mircea Lucescu, indicând că întâlnirea cu Șucu va avea loc chiar astăzi!

„Se face de râs“

În ciuda răspunsului dătător de speranțe, oferit de Mircea Lucescu, nu toată lumea crede în această variantă a revenirii tehnicianului în Giulești.

Nu vine Mircea Lucescu. Stai liniştit că Lucescu nu intră la vârsta asta în responsabilităţile astea. Se face de râs… dă cu piciorul la toată cariera lui. Voi nu sunteţi sănătoşi la cap. Visaţi cai verzi pe pereţi! Dacă vine la Rapid înseamnă că se face de râs. Cu milioanele pe care le-a câştigat pe merit, trebuie să antreneze pe o sumă. Şi când lumea va vedea suma, se face de râsul curcilor. N-am vorbit cu Mircea Lucescu. Aaa, dacă vine benevol să ajute clubul Rapid, că e clubul lui preferat… Să vină consilier al domnului Şucu, asta da. Dar şi dacă vine consilier Lucescu şi antrenorul ascultă de el şi iese cum a ieşit acum. Se nenoroceşte şi Lucescu, îl nenoroceşte şi pe ăla?“, a declarat Ioan Becali pentru Fanatik.

Play-off, etapa a 8-a

Vineri

Farul Constanța – Sepsi 1-4

Duminică

CFR Cluj – Rapid 3-2

Luni

Universitatea Craiova – FCSB 2-0

Clasament

1. FCSB 49 de puncte

2. Universitatea Craiova 40p*

3. CFR Cluj 40p*

4. Farul Constanța 35p*

5. Sepsi 31p*

6. Rapid 29p*

*echipe care au beneficiat de rotunjirea punctajului în sus.

**Locul 1 din play-off participă în Liga Campionilor, iar locul 2 și 3 din play-off în Europa Conference League. Locul 3 din play-off va juca baraj cu câștigătoarea barajului dintre locurile 1 și 2 din play-out pentru un loc în Europa Conference League.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Multe națiuni occidentale ar trebui să ia în serios această declarație...

2 Când vom circula pe Autostrada Transilvania? Problemele de mobilizare ale UMB dau estimările peste cap

3 Rusia, oameni buni...

4 Misteriosul mesaj al lui Valeri Zalujnîi, la 3 luni după ce a fost dat afară de la conducerea armatei ucrainene

5 Potrivit manualului, dacă Rusia ar fi respectat propria doctrină militară, ar fi cucerit Ucraina în prima etapă a invaziei