Mircea Radu a răbunfit de Paște. De ce a luat foc fostul prezentator TV: „Mi se pare aiurea”

Mircea Radu a răbunfit de Paște. De ce a luat foc fostul prezentator TV: „Mi se pare aiurea”

Fostul prezentator TV Mircea Radu a reacționat, printr-o postare publicată pe Facebook, la mesajele de Paște, precizând că „într-o lume atât de șuchie n-ar fi de spus decât: Hristos a Înviat!”, scrie Click .

Ce părere are de urările lungi de Paște

Prezentatorul TV Mircea Radu a declarat că nu poate înțelege urările lungi de Paște și că românii ar putea spune doar un sincer „Hristos a Înviat”. El a mai spus că nu vede rostul mesajelor sau pozelor cu iepurași și că totul este un clișeu trist.

„Din ecrane, megafoane și broșuri mi se urează în buclă „Sărbători Fericite!”, apoi, scrise mai mic, prețurile la miel, vin și cozonac. E cam ca la cârciumă doar că acolo nu e cu ouă multicolore și iepuraș (oare n-ar trebui scris cu i mare, ca Iisus?)”, a spus Mircea Radu, pe pagina sa de Facebook. Prezentatorul a făcut referire și la expresia „alături de cei dragi”.

,,Mi se pare aiurea tot bâlciul ăsta al urărilor"

„Oriunde întorc capul dau de trâmbițe ce vestesc bucuria și speranța, toate-s la liber zilele astea și poți lua câte vrei, deci și tu!, și tu!, chiar și tu!, toate curg în valuri și sunt așa de multe încât n-o să le poți duce singur; de aceea condiția e să fii “alături de cei dragi”(ce clișeu vag și trist, cunosc atâția singuri care ar merita să se bucure).

Mie mi se pare aiurea tot bâlciul ăsta al urărilor, chiar comic, dar, na, eu râd la tot felul de situații pe care alții le iau în serios. Că dacă ar fi după mine, într-o lume atât de șuchie n-ar fi de spus decât “Hristos a înviat!” – nu e nimic mai liniștitor”, a concluzionat Mircea Radu pe Facebook.

Mircea Radu s-a mutat la Piatra Neamț

După ani întregi în televiziune, Mircea Radu s-a mutat la Piatra Neamț, acolo unde soția lui, cu 20 de ani mai tânără decât el, este medic oncolog. Acesta oferă consilieră juridică și se ocupă de gospodărie.


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...