Mircea Radu, la plecarea juraților Chefi la cuțite: Posibil să tresărim la întrebarea „pe câți bani s-or fi ușchit?”

Mircea Radu, la plecarea juraților Chefi la cuțite: Posibil să tresărim la întrebarea „pe câți bani s-or fi ușchit?”

Vestea că Antena 1 rămâne fără cei trei juraţi ai emisiunii „Chefi la cuțite” - Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea - care au făcut, ani la rând, deliciul celui mai popular cooking show din România încă mai stârnește reacții la o săptămână de la anunțul postului TV.

Chefi la cuțite. FOTO Antena 1

„Cu mai puţin de o lună înainte de începerea filmărilor (nr. la viitorul sezon), am aflat că ei sunt prea obosiți ca să mai continue acest proiect”, explica atunci producătoarea Mona Segall.

A urmat un val de reacții, atât din partea fanilor emisiunii, cât și din partea oamenilor de televiziune.

„Loviturile sub centură dor cel mai tare”

Printre cele mai recente reacții se numără cea a lui Mircea Radu, care, într-o postare pe Facebook, face referire la celebra producătoare a emisiunii și la cei trei chefi, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, care părăsesc show-ul culinar de la Antena 1.

„Plecarea celor trei chefi e încă știre; s-a intrat în faza de presupuneri. Da, e o lovitură dată Antenei, probabil la fel de grea ca și pentru Pro, acum câțiva ani. Îi pârjolește grila de programe și, mai presus, o rupe la orgoliu pentru că televiziunile trăiesc și din asta, știu emisii făcute din ambâț nu că erau necesare. Nici Mona Segall nu se simte bine, loviturile sub centură dor cel mai tare. Îi va fi și mai rău pentru că <<Nimeni nu e de neînlocuit>> e o vorbă falsă, toxică și tristă ca moartea, care nu se aplică la prezentatori TV”, a scris Mircea Radu.

Erau sarea și piperul showului

Prezentatorul TV vorbește și despre golul pe care îl vor simți fanii emisiunii.

„Cei trei erau sarea și piperul showului iar producătoarea cunoaște asta mai bine ca oricine. Pentru chefi, nimic nu va mai fi din ce a fost. Dar ei sunt băieți mari, au călcat pedala până la fund, la viteza asta nu mai există nuanțe, va fi sau nu va mai fi deloc. Niciodată. Dar noi, telespectatorii, unde suntem in povestea asta? Păi unde să fim, pe canapea, în fața televizorului; nu ne întrebăm nici ce fac, nici unde se duc, nici de ce au plecat chefii de la A1 - e posibil să tresărim la întrebarea “pe câți bani s-or fi ușchit de-acolo?” dar numai un pic. Tot ce vrem este umplerea locului rămas gol cu emisii puternice și staruri. Pentru că noi, telespectatorii, vrem sânge pe ecran chiar dacă știm că e ketchup”, a încheiat Mircea Radu.

„Chefi la Cuţite continuă cu noile staruri care vor fi anunţate în curând”

Amintim că anunţul plecării celor trei jurați a fost dat chiar de Antena 1, printr-un comunicat de presă, joia trecută.

Antena 1 anunţă înlocuirea primilor 3 juraţi ai formatului: Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea. Mega succesul Chefi la Cuţite continuă cu noile staruri care vor fi anunţate în curând. Motivul despărţirii - Refuzul celor 3 juraţi de a participa la filmările din octombrie 2023, conform calendarului de filmare comunicat către ei în martie 2023, refuz exprimat cu foarte puţin timp înainte de data stabilită pentru filmările sezonului 13. Foştii juraţi au invocat starea de oboseală drept justificare pentru refuzul lor, deşi între filmări pauza a fost de 6 luni (aprilie-octombrie 2023)”, se arăta, printre altele, în comunicat..

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat