Mircea Raicu - viceprimar general al Capitalei

Mircea Raicu - viceprimar general al Capitalei

Consiliul General al Municipiului București l-a desemnat marți pe Mircea Raicu în funcția de viceprimar al Capitalei. Funcția fusese deținută de Răzvan Sava, care a fost numit primar general interimar.

Mircea Raicu a fost propus de grupul PNL din CGMB, iar pentru desemnarea sa ca viceprimar s-au înregistrat 33 de voturi "pentru" și 14 "împotrivă".

"Vă mulțumesc pentru încredere, din această postură mă aștept să lucrez cu fiecare dintre dumneavoastră pentru a imagina proiecte pentru orașul nostru", a spus Raicu, după validarea votului.

O altă propunere pentru funcția de viceprimar general a fost Cristina Nicolescu din partea ALDE, care a pierdut în fața lui Mircea Raicu cu 14 voturi "pentru" și 33 "împotrivă".

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...