Mircea Sandu spune că ar fi bine ca alegerile pentru președinția FRF să fie câștigate de un fost fotbalist

Mircea Sandu spune că ar fi bine ca alegerile pentru președinția FRF să fie câștigate de un fost fotbalist

Fostul președinte al Federației Române de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, luni seara, că ar fi bine ca alegerile pentru șefia FRF, care vor avea loc anul viitor, să fie câștigate de un fost fotbalist cu o echipă puternică în spate.

"Eu nu mai candidez, așa că nu mă mai pot susține. Nu știu cine va candida, nu am văzut pe cineva care să anunțe în mod cert că va candida. Deocamdată nu s-a anunțat nici data la care vor avea loc alegerile. Important este ca oamenii care vor candida să convingă pentru a putea înlocui ceea ce s-a întâmplat până acum rău în federație. Nu știu dacă mai sunt 50-60% dintre președinții care erau acum patru ani. Dar dacă sunt oameni de fotbal trebuie să aleagă un program pentru fotbal. Și bineînțeles o persoană care să poată îndrepta acest fotbal în următorii 4-6 ani, printr-o luptă deosebită la nivel politic, în sensul obținerii unor facilități legislative. Ar fi bine să apară la federație un fost jucător cu o echipă puternică în spate", a afirmat Sandu.

Fostul conducător al FRF este de părere că echipa națională a României va arăta mai bine cu noul selecționer Cosmin Contra. "În mod cert naționala poate arăta mai bine. În ultimele meciuri s-a văzut o oarecare revigorare, chiar dacă în meciul cu Olanda am jucat destul de slab. Consider că noul selecționer s-a făcut mult mai bine înțeles de jucători decât ce a făcut Christoph Daum", a adăugat Sandu, care a primit, luni seara, un premiu de excelență în cadrul Galei Fotbalului Românesc.

În ceea ce privește lupta pentru titlul de campioană, Mircea Sandu a afimat că se așteaptă ca aceasta să se dea între FCSB, CFR Cluj și CS Universitatea Craiova. "Cred că lupta pentru titlu va fi în trei. În afară de FCSB și CFR, este implicată și Craiova, mai ales că noul stadion este un vulcan, ceea ce le și place oltenilor. Deci va fi în trei, pentru că Botoșani, Viitorul sau Astra nu cred că vor putea intra în lupta pentru titlu", a precizat Sandu.

AGERPRES (editor: Marius Țone, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...