Mirel Rădoi, prezentat oficial la Al Jazira. Cum l-au numit arabii care îl plătesc regește

Mirel Rădoi, prezentat oficial la Al Jazira. Cum l-au numit arabii care îl plătesc regește

Mirel Rădoi (42 de ani) este noul antrenor al celor de la Al Jazira, din Emiratele Arabe Unite. Tehnicianul român a semnat astăzi contractul la doar câteva ore după despărțirea de Al Bataeh.

Mirel Rădoi și-a pus semnătura pe un contract bănos. Foto Twitter

Obiectivul său este să ducă echipa din nou între primele formații din zona Golfului, Al Jazira fiind un nume uriaș în ultimul deceniu. Însă nu și în ultimele sezoane. În acest campionat, gruparea pentru care a evoluat în sezonul trecut Florin Tănase, nu a putut fi repusă pe primele locuri marele Frank de Boer, tehnicianul olandez fiind demis din cauza rezultatelor modeste.

La semnarea contractului pe un an și jumătate, oficialii clubului i-au făcut o prezentare specială lui Mirel Rădoi. Fostul selecționer al României a fost lăudat pentru parcursul bun ca antrenor, dar și pentru cariera de succes pe care a avut-o atunci când era fotbalist. "O carieră incredibilă ca jucător, o călătorie grozavă ca antrenor. Mirel Rădoi este gata să se îmbarce în noua sa aventură cu Al Jazira", au scris oficialii clubului pe platforma X.

Salariu de 2,5 milioane de euro pe an

Al Jazira ocupă locul 6 în clasament și are 20 de puncte acumulate în 12 meciuri jucate. Campionatul este condus de Al Wasl, cu 30 de puncte. Gruparea din Emirate îl va plăti pe tehnicianul oltean cu suma de 2,5 milioane de euro pe an.

Mirel Rădoi și-a început în vara anului 2015 cariera de antrenor și o prelua pe FCSB, echipă la care a rezistat doar 5 luni. Ulterior, fostul mijlocaș a mai pregătit naționala României U21, naționala mare a României, dar și formații de club precum Universitatea Craiova, Al-Tai și Al-Bataeh.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat