Mirel Rădoi va prelua CS Universitatea Craiova

Mirel Rădoi va prelua CS Universitatea Craiova

Faptul că CSU a câştigat numai un meci în primele 4 etape şi a pierdut prima manşă a dublei cu Zorya Lugansk, din turul 3 al Conference League, dar mai ales din cauza jocului modest prestat de alb-albaştri în acest debut de sezon, i-au ştirbit încrederea lui Rotaru în Laszlo Balint, astfel că fostul selecţioner Mirel Rădoi va fi instalat ca antrenor al juveţilor.

Sorin Cârţu fost primul care a dat de înţeles încă de la finalul meciului cu FCU că Laszlo Balint ar putea fi înlocuit, Mirel Rădoi fiind unul dintre preferaţii preşedintelui clubului din Bănie. Fanatik a anunţat că fostul selecţioner ar urma să preia postul după ce Laszlo Balint va fi dat afară. Mutarea e programată să să producă din acestă seară.

„Nu ştiu. Orice se poate întâmpla. Au fost victorie astăzi, dar până acum înfrângeri. Niciodată nu ştii ce se poate întâmpla”, a spus Sorin Cârţu, la ProSport Special.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mare lovitură pentru Kremlin. Kârgâzstan și Kazahstan adoptă alfabetul latin, renunță la cel chirilic: „Russkiy Mir se destramă”

2 SUA răspund Rusiei cu USS Gerald R. Ford - cel mai modern și scump portavion construit vreodată. Nava, pregătită de prima misiune

3 Moarte stupidă pentru un fotomodel, în camera de hotel. Tânăra a confundat ușa de la toaletă

4 Lovitură sub centură pentru Putin de la aliatul său, Lukașenko

5 „Regrupare tactică” la Lîman. Forțele de ocupație fug mâncând pământul. Kievul spune că toate căile de acces sunt ”sub controlul focului” ucrainean