Misha lui Connect-R, apel disperat pe internet!

Misha lui Connect-R, apel disperat pe internet!

Misha le-a mărturisit fanilor că a fost surprinsă, atunci când a văzut că un bărbat i-a trimis mai multe imagini indecente fiicei sale, pe contul de Instagram. Artista a mai spus că Maya nu are acces la profilul său și că ea îl administrează, dezvăluie spynews.ro .

După ce a împărtășit fanilor situația neplăcută. Misha a primit mai multe mesaje de la fani în care este criticată pentru cum a reacționat. Artista le-a închis gura răutăcioșilor, spunând că este vorba de siguranța copiiilor în mediul online.

„Știți ce mi se pare interesant? Că se găsesc toți să lase niște comentarii din alea să te jignească, iar dacă tu îndrăznești să le răspunzi cu aceeași monedă, tu ești nesimțit, că ești persoană publică și nu poți să vorbești așa. Dacă ești persoană publică, trebuie să accepte, pentru că e persoană publică și trebuie să tacă din gură și voi să ziceți ce vreți voi. Dar dacă cumva acea persoană publică vă răspunde pe măsură și încă de bun simț, dacă ar fi să vă răspund pe măsură, nu vreți să știți ce ar la gura mea. Dar dacă le răspunzi mai acid, vai, cum se poate, ești o doamnă, ești persoană publică, cum să vorbești așa”, a mai povestit artista, în mediul online.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”