„Misiune finalizată”: Un nou membru în trupele speciale ucrainene - pisoiul Snake - VIDEO

„Misiune finalizată”: Un nou membru în trupele speciale ucrainene - pisoiul Snake - VIDEO

Vineri, la două săptămâni după ce a fost salvat Snake a fost prezentat unui grup mic de reporteri pe malul râului Nipro, în Kiev. Bărbatul care a salvat-o a povestit cum a fost salvat, transmite Reuters, care a publicat mai multe fotografii cu pisoiul .

„În prima etapă a operaţiunii, am făcut o poză a teritoriului insulei cu o dronă”, a spus soldatul forţelor speciale, purtând o mască pentru a-şi ascunde identitatea, în timp ce pisoiul, de doar câteva luni, se ghemuia în braţele lui.

„Comandantul l-a văzut pe micul tovarăş şi a transmis că unul dintre obiectivele misiunii era salvarea lui”, a mai adăugat soldatul.

„Ne-am gândit că va fi greu, dar ne-a găsit. Raportul pe care l-am făcut comandantului după ce am părăsit insula a fost: Misiune finalizată, fără victime. Un membru suplimentar al echipei – un pisoi numit Snake”, a declarat militarul.

Insula Şerpilor a devenit legendară în Ucraina încă din primele ore ale războiului, când garnizoana ucraineană de acolo a transmis prin radio o obscenitate atunci când nava amiral rusă din Marea Neagră i-a cerut să se predea. Incidentul a fost imortalizat pe un timbru poştal ucrainean, iar în ziua în care a fost lansat, Ucraina a scufundat nava.

Astăzi, Snake şi-a găsit o nouă casă în Kiev. Soldatul nu a vrut să discute în detaliu aranjamentele de locuit ale pisoiului, dar Snake părea evident fericit în mâinile soldatului.

„El este cu o familie iubitoare acum. Totul este bine”, a mai transmis soldatul.

Videoclipul cu momentul salvării pisoiul poate fi vizionat aici .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”