Miss Argentina și Miss Puerto Rico s-au căsătorit. Cererea în căsătorie și sărutul, pe Instagram

Miss Argentina și Miss Puerto Rico s-au căsătorit. Cererea în căsătorie și sărutul, pe Instagram

O fostă Miss Argentina și o fostă Miss Puerto Rico și-au surprins fanii când au anunțat pe Instagram că s-au căsătorit în secret, potrivit CNN .

Fabiola Valentin (Miss Puerto Rico) și Mariana Varela (Miss Argentina) s-au căsătorit FOTO Instagram

Mariana Varela și Fabiola Valentin sunt modele și s-au întâlnit la concursul Miss Grand International 2020 din Thailanda, unde au reprezentat Argentina, respectiv, Puerto Rico. După ce au ajuns în finala competiției și în top 10, cele două regine a frumuseții au rămas prietene în rețelele sociale, dar, în secret, și în viața reală.

Perechea a postat pe Instagram un video cu momente speciale din relația lor: plimbări romantice pe plajă, îmbrățișări, declarații, săruturi și chiar cererea în căsătorie.

Cele două s-au căsătorit în orașul San Juan din Puerto Rico, pe 28 octombrie. „După ce am decis să păstrăm privată această relație, am deschis «ușile» într-o zi specială“, este textul care însoțește postarea prin care cele două regine ale frumuseții își dezvăluie orientarea sexuală, dar și faptul că au devenit legal un cuplu.

Fani, celebrități și alte participante la concursul Miss Grand International le-au felicitat pe Mariana Varela și pe Fabiola Valentin.

Felicitări! Concursul MGI a născut o pereche frumoasă“, a scris cântăreața din Ghana Abena Akuaba, câștigătoarea competiției Miss Grand International 2020.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...