Miss Croația, ultima apariție la CM 2022: mesaj special pentru Modric

Miss Croația, ultima apariție la CM 2022: mesaj special pentru Modric

Miss Croația și-a făcut apariția pentru ultima dată la Campionatul Mondial, sâmbătă, când naționala țării sale a jucat finala mică. „Cea mai frumoasă femeie de la CM” a avut un mesaj special pentru Modric înaintea meciului.

Ivana Inoll. FOTO Instagram

Ivana Knoll a fost în centrul atenției pe durata întregului Campionatul Mondial de fotbal din Qatar, datorită modului în care s-a îmbrăcat la partidele pe care Croația le-a jucat la turneul final și a reușit să aprindă imaginația fanilor de fiecare dată.

Înainte ca selecţionata Croaţiei să câştige bronzul la Cupa Mondială de fotbal din Qatar, după ce a învins echipa Marocului cu scorul de 2-1, în finala mică a competiţiei, tânăra supranumită „cea mai frumoasă femeie de la CM” a avut un mesaj pentru Modric.

Miss Croația a apărut în tribune cu tricoul lui Modric, căruia i-a transmis pe instagram: „Îți mulțumesc, căpitane. Ne-ai făcut mândri. Haideți să luăm medalia de bronz”, potrivit gsp.ro

Ivana Knoll FOTO Instagram

Ivana Knoll FOTO Instagram

„Steagul se dă jos”. Propunerea pe care Ivana Knoll a refuzat-o

Fanii săi din Qatar au lansat un zvon care s-a viralizat, zvon potrivit căruia Ivana ar fi fost dispusă să se dezbrace total în cazul în care Croația ar fi ajuns să joace finala de la Mondial și să o și câștige: „Steagul se dă jos”, ar fi spus croata, dar Ivana a dezmințit zvonul: „Nu voi face așa ceva, e o știre falsă”.

Croaţia a câștigat bronzul la Mondial: 2-1 cu Maroc în finala mică din Qatar . Vicecampioana mondială din 2018 s-a impus meritat în faţa revelaţiei ediţiei actuale, Marocul, rămasă fără suflu pe linia de sosire. Josko Gvardiol (7) şi Mislav Orsic (42) au înscris pentru echipa antrenată de Zlatko Dalic, în timp ce Achraf Dari (9) a marcat golul echipei africane.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Încercați să deschideți negocierile, implicați-i pe chinezi și puneți arma pe masă”

2 Vă prezentăm imagini cu noi consilieri aleși în Burnley și Leeds...

3 O știre pozitivă despre România

4 Acest ofițer ucrainean din Donbas i-a executat pe comandanții ruși din regimentul în care a fost încorporat cu forța

5 VIDEO Dacă imaginile sunt reale, este cel mai mare dezastru înregistrat de ruși de la invadarea Ucrainei...