Miss SUA 2022 are origini asiatice. Ea va reprezenta Statele Unite la Miss Universe FOTO

Miss SUA 2022 are origini asiatice. Ea va reprezenta Statele Unite la Miss Universe FOTO

RʼBonney Gabriel, Miss Texas, a fost încoronată noua Miss SUA luni seară, la Reno, în Nevada. Ea este model și designer.

Miss SUA 2022 este din Texas și are origini filipineze FOTO ARhivă personală/Instagram

RʼBonney Gabriel este prima reprezentantă de origine asiatică a statului Texas. Ea a primit coroana de la Miss SUA 2021, Elle Smith, și va reprezenta Statele Unite la concursul Miss Universe, pe 14 ianuarie 2023, la New Orleans.

Tânăra este de origine filipineză și vrea să-i inspire și pe alții să fie mândri de originile lor. „Tatăl meu a venit în America din Filipine cu o bursă de studii. Avea doar 20 de dolari în buzunar, dar a vrut să înceapă o nouă viață. A cunoscut-o pe mama mea în Texas. Așa că eu sunt o texană filipineză“, a declarat tânăra pentru ABC News.

La runda de întrebări, RʼBonney Gabriel a discutat despre schimbările climatice. De asemenea, ea și-a împărtășit convingerea că oamenii pot avea un impact asupra planetei și a mediului prin stilul lor de viață și a vorbit despre moda sustenabilă.

Sunt designer; de fapt, am creat ținuta pe care o port. Reciclez diverse piese de îmbrăcăminte, pentru că simt că este datoria mea să fac asta. Este ceva ce putem face cu toții atât în mediul în care activăm, cât și în propria casă“, a spus ea.

Gabriel a absolvit University of North Texas și are o diplomă în design vestimentar. Acum lucrează ca model și designer de îmbrăcăminte ecologică. Printre hobby-urile ei se numără cumpărăturile de haine vintage, yoga și hula hooping.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”