Misterioasa dispariție a unei românce însărcinate în 8 luni: „Parcă a înghițit-o pământul“

Misterioasa dispariție a unei românce însărcinate în 8 luni: „Parcă a înghițit-o pământul“

Poliția și criminaliștii din Germania caută cu disperare o româncă dispărută în urmă cu 7 săptămâni pe care „parcă a înghițit-o pământul”. Femeia, Alexandra R., însărcinată în 8 luni, lucra ca director al unei bănci din Nürnberg, relatează publicațiile inFranken și Focus .

Alexandra R. are 39 de ani și este manager al unei sucursale Postbank Foto: Bayerische Polizei

Alexandra R., însărcinată în opt luni, a fost dată dispărută din 9 decembrie 2022, acest caz ridicând mai multe semne de întrebare. După șapte săptămâni de căutări în zadar, anchetatorii au lansat recent o nouă campanie de căutare în zona în care a fost văzută ultima oară și au dat în căutare alte două vehicule, distribuind fluturași cu pozele: unui Mitsubishi Outlander înmatriculat în Nürnberg și ale unui BMW seria 1 înmatriculat în München.

Cele două mașini căutate „ar putea avea legătură cu persoana dispărută”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției pentru inFranken.de.

Oamenii legii au distribuit fluturașii în zonele Flurstrasse, Penzendorfer Strasse și Herderstrasse din Schwabach și au îndemnat ca cei care au informații despre cele două vehiculele să se prezinte la sediul poliției.

A fost „ înghițită de pe fața pământului”

Alexandra R. are 39 de ani și este manager al unei sucursale Postbank. Partenerul ei a raportat că femeia, care era însărcinată în opt luni în momentul dispariției, e de negăsit din dimineața zilei de 9 decembrie 2022 după ce și-a dus fiica adoptivă la grădinița din Schwabach. Ea locuiește în zona de lângă Canalul Main-Dunăre din districtul Katzwang din Nürnberg .

Semnalmentele Alexandrei R.: înaltime: 1,65 m; ochi căprui, păr blond închis, însărcinată (în opt luni).

La data dispariţiei, femeia era îmbrăcată în blugi albaștri, o jachetă de iarnă neagră, o eșarfă de culoare deschisă și pantofi sport negri cu talpă albă.

Oficialii au percheziționat apartamentul unde locuia românca și nu au găsit nimic suspect.

Poliția ia în calcul varianta unei infracțiuni și a înființat o comisie specială de 24 de persoane. Anchetatorii cred că este foarte puțin probabil să fi plecat undeva și să se ascundă, deoarece a lăsat acasă toate actele, inclusiv cărțile de identitate și dosarele de maternitate, dar și banii. În plus, nu există semne care să indice o sinucidere sau un accident.

Pentru noi, acest caz de persoană dispărută a fost neobișnuit încă de la început ”, a declarat Michael Konrad, purtătorul de cuvânt al Poliției într-un interviu pentru NEWS5. O femeie care are un mediu de viață stabil, care are un copil luat în plasament și este însărcinată în opt luni - toți acești „ factori (sunt) suspecti ” pentru poliție, a răspuns acesta când a fost întrebat despre o posibilă crimă violentă. Este „absolut ciudat” că persoana dispărută pare că a fost „ înghițită de pe fața pământului” .

Până acum au existat mai multe încercări de a o găsi pe Alexandra, căutările fiind extinse inclusiv în apele canalului Main-Dunăre în zonele Katzwang și Eibach, cu ajutorul unor scafandri și a bărcilor cu dispozitive sonar și dispozitivelor ce ofereau imagini, dar și la mal de către câini special antrenați și în aer cu ajutorul dronelor- dar fără succes.

Tot în acest caz, poliția a percheziționat și o clădire din cartierul Roth, marți 17, ianuarie.

Un purtător de cuvânt a declarat vineri, 20 ianuarie că un model Range Rover negru cu numărul de înmatriculare Nürnberg „N - RB...” a intrat în atenția autorităților în legătură cu dispariția femeii. Comisia specială speră că vor afla mai multe informații de la cei care au văzut mașina pe 9 decembrie 2022 între orele 5 a.m. și 6 p.m. în zona Europakai la sud de nodul de autostradă Nürnberg Hafen-Ost.

De asemenea din 20 decembrie anul trecut, polițiștii caută informații în acest caz și despre un Renault Twingo verde mentă înmatriculată în districtul Erlangen-Höchstädt (ERH) care a fost văzută între orele 8:00 și 12:30, pe A9 între Nürnberg și Munchen.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro