Misterioasa fiică lui Kim Jong-Un, o nouă apariție publică. S-au întâlnit cu soldații nord-coreeni FOTO

Misterioasa fiică lui Kim Jong-Un, o nouă apariție publică. S-au întâlnit cu soldații nord-coreeni FOTO

Liderul nord-coreean Kim Jong-Un a venit la braț cu fiica sa la întâlnirea pe care a avut-o cu militarii implicați în recenta lansare a unui „nou tip” de rachetă balistică intercontinentală. Cu această ocazie, Kim Jong-Un a afirmat că scopul final al ţării sale este să deţină cea mai puternică forţă nucleară din lume.

Fiica liderului de la Phenian, despre care se crede că are în jur de 12 ani, apare în fotografii la brațul tatălui.

Se știu foarte puține lucruri despre viața privată a lui Kim Jong Un sau a familiei sale. Până săptămâna trecută, existență fiicei sale nu fusese confirmată. Se crede că liderul de la Phenian ar avea minimum trei copii: două fete și un băiat.

Specialiștii occidentali sunt de părere că apariția fiicei sale este un mesaj pentru elitele de la Phenian cu privire la succesiunea la putere.

În urmă cu o săptămână a avut loc lansarea rachetei Hwasong-17. Kim a afirmat că testul a fost menit să „demonstreze în mod clar” capacitatea țării sale de a răspunde la ceea ce el a numit „exercițiile de război de agresiune isterică ale dușmanilor care încearcă să distrugă pacea și stabilitatea în peninsula coreeană”.

Pozând alături de oameni de ştiinţă, ingineri, oficiali militari şi alte persoane implicate în organizarea acestor teste, liderul nord-coreean a declarat că se aşteaptă ca aceştia să continue să extindă şi să consolideze capacitatea nucleară de descurajare a ţării într-un ritm extraordinar de rapid.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…