Misterioasa vizită la Erevan a șefului CIA

Misterioasa vizită la Erevan a șefului CIA

Directorul CIA Burns a sosit vineri la Erevan pentru câteva ore într-o vizită de afaceri la nivel înalt. Această vizită ce s-a vrut învăluită într-un secret total, a fost devoalată din greșeală pe canalul Telegram „Sputnik Armenia". De asemenea ambasada americană la Erevan nu a nici un cuvânt despre vizita lui Burns în Armenia, păstrând-o la secret.

Link Telegram

Șeful serviciilor de informații americane este programat să se întâlnească la cel mai nivel înalt cu demnitarii Armeniei chiar și cu președintele. Asta deoarece pe 12 iulie, Armenia a anunțat crearea Agenției de Informații Externe în contextul reformelor la scară largă ale poliției naționale.

Autoritățile armene au anunțat apariția Agenției de Informații Externe, ca parte a reformelor agențiilor de forță ale statului armean. Decizia a fost anunțată de secretarul Consiliului de Securitate (CS) Armen Grigoryan, relatează agenția TASS.

Potrivit lui Grigoryan, guvernul armean, împreună cu Adunarea Națională, realizează reforme ale poliției, Ministerului Apărării și forțelor armate. „În contextul acestor reforme, intenționăm să creăm o Agenție de Informații Externe separată. Iar aparatul Consiliului de Securitate a început deja negocierile cu colegii pentru formarea acestei noi structuri", a spus el.

Secretarul Consiliului de Securitate a remarcat că din 2018 a început procesul de democratizare a sectorului de securitate în țară. El a mai subliniat că în cadrul reformei Ministerului Afacerilor Interne vor fi comasate trei structuri: poliția, Ministerul Situațiilor de Urgență și Serviciul Migrație.


Citește și:

populare
astăzi

1 El este masonul crescut la sân de servicii, pe cale să-l îngroape pe Coldea...

2 Generalul rus Vadim Șamarin, adjunctul lui Gherasimov, a fost reținut

3 „Regele este prea plictisitor în pat”

4 O avea chiloți pe ea?

5 El este trădătorul reținut de DIICOT pentru spionaj în favoarea Rusiei