Misterul bărbatului răpit din parcarea Cortina Residence din Sectorul 1

Misterul bărbatului răpit din parcarea Cortina Residence din Sectorul 1

Au apărut informații noi în cazul bărbatului răpit din parcarea unui complex rezidențial din București. Făptașii s-ar fi strecurat în parcarea subterană când o altă mașină ieșea. Polițiștii au văzut imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă.

Bărbatul a fost răpit din parcarea complexului rezidenţial Cortina Residence, au declarat surse judiciare pentru Libertatea. Polițiștii au fost alertați de paznicul complexului.

Potrivit ultimelor informații din anchetă, făptașii au profitat de momentul în care o altă mașină ieșea din parcarea subterană pentru a se strecura acolo. Doar mașinile cu numere de înmatriculare înregistrate la acel complex pot avea acces.

Suspecții l-au luat pe bărbat și l-au băgat cu forța în dubă, unde l-au încătușat. După șase kilometri l-au eliberat.

Pentru a-și pierde urma, au mers pe Șoseaua Pipera unde au abandonat mașina. Anchetatorii au ridicat imagini de pe camerele de supraveghere din zonă și le analizează.

Polițiștii secției 2 din București au fost sesizați joi de către un agent de pază al unui complex de locuințe din Sectorul 1, că un bărbat a fost urcat într-o dubă cu forța.

La fața locului au mers polițiști care au început verificările. La scurt timp, bărbatul răpit a fost găsit pe o stradă din Sectorul 1. Un echipaj de prim-ajutor i-a acordat îngrijiri medicale și l-a dus la Spitalul Elias.

Autoutilitara a fost găsită în apropierea locului unde a fost găsită victima.

Polițiștii și procurorii fac acum cercetări pentru lipsire de libertate în mod ilegal. Făptașii sunt căutați.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

3 Asta e Rusia, oameni buni!

4 Umilință fără precedent pentru Armata SUA! / Trupe rusești au intrat într-o bază care găzduiește militari americani în Niger

5 VIDEO Voi ați văzut ce se întâmplă cu mașinile electrice în Germania?