MITĂ pentru Congres! Copiii a doi baroni locali PSD, numiți secretari de stat de „Globina” din Videle

MITĂ pentru Congres! Copiii a doi baroni locali PSD, numiți secretari de stat de „Globina” din Videle

„Globina” din Videle i-a numit in functii de secretari de stat pe fiul lui Dumitru Buzatu (seful PSD Vaslui) si pe fiul lui Ioan Munteanu (seful PSD Neamt), potrivit unor decizii publicate pe 7 martie in Monitorul Oficial.

Astfel, Tudor Buzatu a fost numit secretar de stat in aparatul de lucru al Anei Birchall, vicepremier responsabil de parteneriatele strategice. Ana Birchall a fost aleasa deputat de Vaslui, judet in care PSD e condus de tatal Dumitru Buzatu.

Remus Munteanu, fiul lui Ioan Munteanu, a fost numit secretar de stat in Ministerul Tineretului si Sportului. Ioan Munteanu, seful PSD Neamt si liderul grupului PSD din Camera Deputatilor, a demisionat in ianuarie din Parlament, invocand "motive de sanatate". In mai 2017, DNA a demarat actiunea penala fata de Ioan Muntean si l-au pus sub control judiciar pentru 60 de zile, acesta fiind acuzat ca a luat 400.000 de euro pentru a interveni la o companie de stat, cu scopul ca aceasta sa-si plateasca datoriile catre o firma privata.

Cele doua numiri s-au produs cu trei zile inaintea congresului PSD de sambata, 10 martie.

Trebuie spus că Buzatu și-a retras subit candidatura în favoarea lui Gabriel Vlase, iar Ioan Munteanu conduce de facto organizația Neamț după ce Arsene a stat mai mult prin arest...

„Globina”, care acum două săptămâni a sărit ca arsă când a fost întrebată dacă va candida, negând cu nesimțire, s-a răzgândit... De fapt a fost răzgândită de ăla anchetat în Brazilia pentru spălare de bani. Fraților, în anul Centenarilor am ajuns să fim conduși și sfidați de niște semidocți de la Teleorman...


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?