Mititelu, acuze dure după penalty-ul neacordat cu Farul. „El controlează tot. E «cosa nostra»” VIDEO

Mititelu, acuze dure după penalty-ul neacordat cu Farul. „El controlează tot. E «cosa nostra»” VIDEO

FCU Craiova a pierdut cu Farul, 0-1. Dacă după partida din etapa trecută, din Giulești (3-4 cu Rapid), patronul oltenilor a făcut crize la adresa propriului antrenor, acum Adrian Mititelu a luat toată federația la rând.

Finanțatorul oaspeților , enervat că formația sa nu a primit un penalty clar ca lumina zilei, l-a luat în colimator pe Gabriel Bodescu, secretarul general adjunct al FRF, pe care-l acuză că a trimis arbitrii la Constanța cu tema ca FCU Craiova să fie învinsă. „Am vorbit cu jucătorii noștri, cu cei serioși, nu cei plângăcioși, acea fază e foarte clar de penalty și al doilea galben pentru jucătorul de la Constanța. Dacă era în careul nostru, în 5 secunde era pusă pe var. Nu e o surpriză pentru mine.

Boldescu, cel mai important om din FRF

Acest Iulian Călin (n.r. arbitrul meciului) e omul de încredere al lui Bodescu. Bodescu conduce arbitrajul, el face, el drege, Vassaras acoperă doar, ca să fie pus unul care să fie înjurat și ei să aibă liniște. Iulian Călin e membru PNL și va fi promovat pe lista UEFA de Bodescu”, a explicat Adrian Mititelu.

Adrian Mititelu e convins că a fost furat la Constanța. Foto Facebook

Patronul FCU Craiova a marșat în continuare pe aceeași idee: ”Bodescu taie și spânzură, are probleme cu mine că n-am achiesat la ce a vrut el. O să vina momentul când o să vorbesc. El e cel mai important om din FRF, fotbalul românesc e condus de el. Burleanu e mai mult plecat, Bodescu face jocurile, arbitrajul e «afacerea» lui.

Se duce la DNA

El are putere foarte mare în fotbalul românesc, a trimis o brigadă cu temă clară. Nu spun că cei de la Farul sunt implicați, ci e legat de noi, trebuie să pierdem cu orice preț. Nu-i acuz pe cei de la Constanța. Dar Hagi, fiind un nume foarte mare, ei vor să fie într-o relație bună cu el, să nu-l supere. Au îmbinat utilul cu plăcutul acum.

O să duc și eu dovezi la Comisii dacă mă cheamă și o să ajungem la DNA. Am probe, nu doar informații. Degeaba le duc acum, că n-au chef de ele, au treburi mai importante. Bodescu are legături politice în ambele partide care conduc țara, intră în jocuri de culise, face afaceri la nivel mare. Controlează și Adunarea Generală, partidele controlează fotbalul românesc. E «cosa nostra» (n.r. mafia siciliană), o variantă mai mică! Spun adevărul, chiar dacă pare o nebunie! Controlează sistemul”, a spus Adrian Mititelu la OrangeSport.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?