Mitrea: Mi-a ajuns politica; mă duc în afara României să fac consultanță politică, am oferte în Africa

Mitrea: Mi-a ajuns politica; mă duc în afara României să fac consultanță politică, am oferte în Africa

Fostul ministru social-democrat Miron Mitrea a declarat marți, la Parlament, că nu îl mai interesează politica, dar va pleca "în afara României" și va face consultanță politică. "Politica nu, în niciun caz (nu mă interesează — n.r.) (...), mi-a ajuns. Acum o să mă duc în afara României să fac consultanță politică. Am niște oferte în Africa", a afirmat Miron Mitrea.

El a spus că perioada petrecută în închisoare "nu a fost o mare bucurie". "Nu e cea mai fericită, dar fiecare și-o face și o simte cum poate. I-am auzit pe unii plângându-se foarte tare, dar asta e — ajungi în pușcărie, îți faci pușcăria, după aia ești liber, îți vezi de viață", a precizat Mitrea.

Fostul ministrul al Transporturilor a menționat că și-a făcut lichidarea de la Parlament, dar au mai rămas mici lucruri de predat, cum ar fi un calculator.

Întrebat dacă îi era dor de Parlament, el a răspuns: "Nu îmi mai e dor de nimic, decât de prieteni".

Miron Mitrea a fost pus în libertate de Tribunalul Constanța în luna mai. El a fost condamnat definitiv, pe data de 13 februarie 2015, de Înalta Curte de Casație și Justiție, la doi ani de închisoare cu executare, pentru că a primit foloase necuvenite din partea fostului șef al Inspectoratului de Stat în Construcții Irina Jianu, în perioada 2001-2002, în valoare totală de 927.420 de lei, în schimbul numirii și menținerii acesteia în funcție. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi? Circoteca cu congresul e bluf? Iohannis joacă la două capete? Citiți ce se zvonește...

2 Congresul cașcavalului / Marioneta a câștigat

3 Hopa! / Orban: „Iohannis și serviciile au distrus partidul”

4 Orban a primit ce-a meritat!

5 Așa o fi?