Mituri despre vize: cum cred românii că se obţine o viză pentru SUA - VIDEO

Mituri despre vize: cum cred românii că se obţine o viză pentru SUA - VIDEO

Ambasada Americii la Bucureşti a realizat un video în care consulul general Daniel Perrone vorbeşte despre miturile în care cred românii atunci când vor să obţină o viză.

Mituri despre vize: cum cred românii că se obţine o viză pentru SUA - VIDEO (Imagine: Razvan Chirita/ Mediafax Foto)

Într-o postare pe Facebook, Ambasada Americii de la Bucureşti vorbeşte despre "Mituri înfiorătoare şi legende urbane despre obţinerea unei vize turistice pentru SUA. Adevăraţi #mythbusters, consulul general Daniel Perrone şi colegii de la secţia consulară, au pornit o cruciadă împotriva acestor zvonuri. Urmăriţi primul episod din această serie, şi spuneţi-ne ce mituri aţi auzit şi le doriţi confirmate sau infirmate".

Alături de acestă postare a apărut şi un video în care consului general Daniel Perrone vorbeşte deschis despre miturile în care cred românii atunci când aplică pentru o vizită în SUA.

Comentariile nu au ezitat să apară, oamenii au lăsat mesaje precum "Unul dintre mituri este faptul că nu obţii viza dacă vrei sa mergi cu copiii în excursie în USA. Este adevărat, sau fals? Care sunt criteriile de acordare a vizei pentru o familie?".

O altă persoană a întrebat "Ce nu pot înţelege şi poate doriţi să explicaţi este faptul cum se poate ca în cazul unei familii formată din soţ şi soţie ,soţul să primească viza şi soţia nu."

Mituri despre vize.

Mituri înfiorătoare şi legende urbane despre obţinerea unei vize turistice pentru SUA. Adevăraţi #mythbusters, consulul general Daniel Perrone şi colegii de la secţia consulară, au pornit o cruciadă împotriva acestor zvonuri. Urmăriţi primul episod din această serie, şi spuneţi-ne ce mituri aţi auzit şi le doriţi confirmate sau infirmate :-)

Posted by U.S. Embassy Bucharest on Wednesday, March 16, 2016

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...