MIZERIE la Realitatea TV! În locul lui Oreste și altor jurnaliști onești a apărut Andronic! Chiar în emisiunea din care a fost scos Rareș Bogdan!

MIZERIE la Realitatea TV! În locul lui Oreste și altor jurnaliști onești a apărut Andronic! Chiar în emisiunea din care a fost scos Rareș Bogdan!

MIZERIE la Realitatea TV! În locul lui Oreste și altor jurnaliști onești a apărut Andronic! Chiar în emisiunea din care a fost scos Rareș Bogdan!

Dan Andronic, trimis în judecată în două dosare de corupție, a propovăduit joi seară nevoia unei amnistii și a unui ”reset” al luptei anticorupție la Realitatea TV, la emisiunea ”Jocuri de putere” realizată de Claudiu Popa în locul lui Rareș Bogdan.

 Andronic, trimis în judecată pentru mărturie mincinoasă în dosarul campaniei prezidenţiale 2009 și în dosarul Ferma Băneasa, este unul dintre susținătorii mediatici ai luptei contra justiției. Este pentru prima oară după mult timp când e invitat în prime-time la Realitatea TV.

”Amnistie se întâmplă peste tot. În SUA, Nixon a fost iertat de următorul președinte. Societatea românească ar avea nevoie de un moment T0. Ocazia s-a pierdut pe vremea lui Traian Băsescu, în ultimul său mandat. E nevoie de o resetare, dacă trăim în această ură, atmosferă de nerespirat, ce obținem până la urmă?”, a spus Andronic în platoul Realității TV, unde a fost singurul invitat.

Amnistia este cerută insistent de Liviu Dragnea, Darius Vâlcov și alți condamnați sau inculpați.

Cozmin Gușă: Rareș Bogdan nu intră pe post până nu admite greșeala și își cere scuze. A mers mult prea departe de data asta

 Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă,  a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de Putere”, va putea reapărea pe post doar după ce-și va cere scuze colegilor. Mai mult, Gușă susține că Bogdan ar trebui să-și ceară scuze în aceleași condiții în care a provocat scandalul intern din postul de televiziune, anume în direct.

 ”Scuzele pe care trebuie să le prezinte colegilor este o parte de la care nu voi abdica (…) A mers mult prea departe de data asta”, a spus Gușă, într-o intervenție telefonică la Realitatea TV.  Întrebat dacă Rareș Bogdan ar trebui să prezinte scuze colegilor tot într-o emisiune, Gușă a răspuns: ”Întotdeauna o greșeală se remediază în aceleași condiții. Treaba personală între mine și el o să rămână între mine și el, dar dacă tot a generat asta în fața telespectatorilor, trebuie asumată în fața telespectatorilor”.

Cozmin Gușă a afirmat că l-a deranjat, din punct de vedere profesional, faptul că Rareș Bogdan a adus în fața publicului chestiuni interne. Gușă a negat că  eliminarea  de pe post a lui  Oreste Teodorescu are legătură cu faptul că acesta nu a vrut să se implice în Partidul Realitatea. ”Nici vorbă. Și Rareș știa acest lucru. Oreste nu a apărut pe post pentru că nu s-au lămurit niște situații în care s-a folosit de numele Realitatea”, a spus Gușă.

Emisiunea ”Jocuri de Putere” de miercuri a fost realizată de către Claudiu Popa. Jurnalistul Rareș Bogdan a declarat pentru G4Media.ro că nu va realiza miercuri seara emisiunea „Jocuri de putere”. ”Nu intru în emisie. Domnul Cosmin Gușă mi-a interzis să intru pe post. A fost interzis Oreste Teodorescu, Oana Stănciulescu, acum sunt eu interzis pe post”, a declarat Rareș Bogdan pentru G4Media.ro.

Bogdan mai spune că din momentul în care a fost interzis, consideră că ”Realitatea TV nu mai are nevoie de mine”. Realizatorul TV susține că nu a discutat cu nici o televiziune și că este ”un om liber”.



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...