MM contestă penalty-ul apărat de Bălgrădean: Trebuia să-i aducă de la vestiare şi lovitura repetată!

MM contestă penalty-ul apărat de Bălgrădean: Trebuia să-i aducă de la vestiare şi lovitura repetată!

CFR Cluj a trecut de Rapid, scor 1-0, în primul derby al sezonului din Liga 1. VAR-ul putea să întoarcă soarta partidei la ultima acţiune, dar Bălgrădean a apărat penalty-ul executat de Alexandru Albu. Însă parada portarului clujean e contestată de oficialul FCSB, care susţine că Bălgrădean nu a stat pe linie.

„Rapidul a arătat mai bine pe final. E o semi-viciere de rezultat, faptul că unii nu cunosc regulamentul nu ne exonerează de piciorul lui Bălgrădean! E clar, stângul e în faţa liniei porţii. Îţi citesc ce spune regulamentul. Noua regulă impune goalkeeperilor să poziţioneze ambele picioare în contact direct cu linia de poartă. Trebuia repetat penalty-ul şi cartonaş galben pentru Bălgrădean. Ar trebui să-i cheme de la vestiar şi să se repete. Ar trebui ca Mitruţi (n.r. asistentul #1) şi cei din camera VAR să vină explice de ce nu au repetat. Să spună că nu au ştiut sau «am ştiut şi n-am vrut». Nu există altceva! Nu există «n-am văzut»! Am tot primit mesaje că nu văd bine, nu suport să mă facă cineva orb, că nu sunt, încă văd! Trebuia repetat penalty-ul. Ce se întâmpla după... poate apăra Bălgrădean şi la ora asta”, a tunat Mihai Stoica la Orange Sport.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…