MM Stoica, acuzat. „Ne verifica telefoanele și-i spunea lui Gigi Becali”. Practici de tot râsul la Steaua

MM Stoica, acuzat. „Ne verifica telefoanele și-i spunea lui Gigi Becali”. Practici de tot râsul la Steaua

Valeriu Răchită (52 de ani) a jucat în trei ”mandate” la Steaua, ultima dată în perioada ianuarie 2003-iulie 2004, după ce Gigi Becali a preluat echipa.

Mihai Stoica e și manager, și analist TV. Captură TV

Fostul fundaș central a povestit că, după ce Walter Zenga i-a luat locul lui Victor Pițurcă pe banca roș-albaștrilor, el și alți jucători mai țineau legătura cu fostul antrenor. Acest lucru a ajuns la urechile lui Gigi Becali cu ajutorul lui Mihai Stoica, iar Răchită a fost imediat scos din primul 11.

Valeriu Răchită a evoluat peste 100 de meciuri în tricoul Stelei, cu care a câștigat două titluri de campion, o Cupă și o Supercupă a României. Fostul fundaș a purtat și banderola de căpitan în câteva rânduri, scrie Fanatik.

”Am fost căpitan de echipă cu Bistrița, dau primul gol, mă accidentez în minutul 88 fac întindere sau ruptură. Jucam cu Rapid, ne bate Rapidul. Am revenit peste vreo lună, meci acasă cu o echipă din Serbia, ceva de genul ăsta. Ne calificăm, bătusem în deplasare, facem egal acasă.

Valeriu Răchită a pregătit pe Petrolul Ploiești. Foto Arhivă Adevărul

Valeriu Răchită a pregătit pe Petrolul Ploiești. Foto Arhivă Adevărul

Când ajung acasă mă uit la televizor și îl văd pe Gigi: ‘Răchită a greșit o pasă’. ‘Ce zice Gigi?’, nu m-am dus la antrenament dimineață. Direct la Marriott. ‘Haide, domne, că am zis și eu la televizor’. Pe urmă am aflat. MM ne luase telefoane de la o firmă. Ne verifica telefoanele și îi spunea cu cine vorbim.

Ironii la adresa lui Walter Zenga

Ne-a luat lista și a văzut că eu, Florentin Dumitru… l-am sunat pe Piți. Îl sunam să știm cum jucăm. ‘Uite, domne, vorbești cu Piți, că nu știu ce, că nu știu cum’. Mă duc la antrenament și îmi zice Zenga: ‘Eu vreau să te bag, dar nu mă lasă’. Și îl vedeam pe Zenga că el are caracter.

Păi dacă mi-a zis mie în față că el vrea să mă bage și nu vrea Becali. Da, marele Zenga. Știi că portarii au coloană vertebrală flexibilă. Se îndoaie”, a spus Răchită, potrivit Fanatik.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…