MMA cu interlopi/Interlopul Cătălin Băcăoanu ridică mănușa aruncată de Adrian Beleaua!

MMA cu interlopi/Interlopul Cătălin Băcăoanu ridică mănușa aruncată de Adrian Beleaua!

Provocare inedită în lumea interlopă. Zilele trecute, Adrian Corduneanu, „Beleaua de la Iași”, anunța că vrea să lupte din nou. A arătat că este dispus să lupte în cușca de MMA, spunând că îi place mult acest sport. Dacă nu avea niciun „rival” programat pentru ring, iată că acum are. Cătălin Băcăoanu, un alt interlop din Iași, i-a lansat o provocare. Băcăoanu a lansat public provocarea și spune că așteaptă ca Adrian Corduneanu să accepte. Băcăoanu spune că printr-un meci în cușca de MMA s-ar stinge războiul dintre ei, scrie bzi.ro .

Provocarea anului vine de la Iași. Interlopul Cătălin Băcăoanu i-a lansat o provocare interlopului Adrian Corduneanu. Recent, Corduneanu a spus public că vrea să se întoarcă în lumea sportului de performanță și vrea să lupte în cușca de MMA. Iată că la câteva zile a primit și o provocare. Cătălin Băcăoanu este cel care i-a propus lui Corduneanu să lupte în ring pentru a stinge războiul dintre ei. Fost sportiv, „Beleaua” a acceptat să lupte, se pare, în cușca de MMA. O informație care circulă de ceva vreme în mediul online a strâns mii de aprecieri.

„Fost campion al României, Adrian Corduneanu vrea să lupte în cușca de MMA. Puțini sunt cei care știu amănuntele savuroase din viața sportivă a lui Adrian Corduneanu. Bărbatul are un trecut sportiv extrem de interesant. În cei 12 ani de carieră sportivă, Adrian Corduneanu a reușit să urce pe cele mai înalte trepte ale podiumului. Acesta și-a adjudecat titlul de Campion al României nu mai puțin de trei ori și a reprezentat țara în mai multe competiții internaționale. Cu toate că a renunțat la sportul de performață, Adrian Corduneanu refuză să „depună armele”. Mai nou, bărbatul a acceptat o super-provocare și o să lupte în cușca de MMA.

„Îmi place MMA-ul! Provin dintr-o familie cu 12 frați, nouă băieți și trei fete. Șapte dintre frații mei au practicat sporturi de performanță. Majoritatea am reușit să ne adjudecăm titlul de Campion Național la lupte. Unii dintre noi au participat și chiar au fost medaliați la europene și la mondiale. Ba mai mult, au participat și la Jocurile Olimpice. Iubesc sportul în general și chiar îmi place MMA-ul. Sunt un familist convins, am trei copii, îmi iubesc familia și vreau să transmit generației noi că sportul înseamnă sănătate”, a mărturisit Adrian Corduneanu.

Aceasta este informația care circulă în mediul online.

Va exista meciul între cei doi interlopi din Iași?

Pe de altă parte, Cătălin Băcăoanu a făcut o postare pe pagina lui de Facebook în care spune că acceptă să lupte cu Adrian Corduneanu.

„Accept provocarea făcută public de Adrian Corduneanu de a lupta alături de el în cușca MMA. În urma postării făcute în data de 21 august pe pagina RXF, am hotărât să accept această provocare, prilej în care ne putem dovedi fiecare valoarea sportivă. Ocazie cu care se poate stinge și războiul dintre noi! Fie ca cel mai bun să câștige”, a postat pe pagina sa de Facebook Cătălin Băcăoanu.

Dacă cei doi interlopi ajung să lupte în ring, rămâne de văzut. Cert este că între ei există un conflict vechi. Atât Băcăoanu, căt și Corduneanu și-au aruncat cuvinte grele și acum ceva vreme au ajuns să se bată la Iași. De o perioadă lucrurile între ei s-au liniștit, însă conflictul nu s-a stins niciodată cu adevărat. Dacă interlopii vor ajunge să se bată în ring sau nu, este greu de spus. În orice caz, dacă ar exista meciul, ar fi cu siguranță spectaculos.

Tolea Ciumac îl susține pe Adrian Beleaua

Tolea Ciumac, cunoscutul luptător K1, și-a arătat susținerea pentru Adrian Corduneanu în mediul online și nu este singurul sportiv care îl susține pe Corduneanu, potrivit BZI.ro . Rămâne de văzut dacă „Beleaua” va avea sau nu succes în ring.

Tolea Ciumac este plecat în Italia alături de soția lui, Alina. În România este condamnat la trei ani de închisoare cu executare într-un caz de contrabandă cu țigări.

Adrian Corduneanu, interopul arogant care se plimba cu mașina noaptea pe străzile din Iași, când orașul era sub restricțiile scenariului roșu

Măsurile impuse de autorități în timpul pandemiei de coronavirus par să nu fie și pentru interlopi. Adrian Corduneanu a fost oprit de poliție pe o stradă din Iași, pe 23 martie, la orele 23.00, deși circulația era restricționată pe timp de noapte.

Adrian Corduneanu și prietenul sau au ieșit să se plimbe pe străzile din oraș fără să aibă un motiv întemeiat. Toată plimbarea, de aproximativ 25 de minute, a fost transmisă live pe Facebook.

Radiografia clanului Corduneanu: de la sportivi la interlopi

Istoria clanului Corduneanu, cea mai periculoasă grupare de interlopi din Moldova, a început undeva în jurul anilor '90. În anul 2002 Costel Corduneanu s-a retras din activitatea sportivă, însă deja era cunoscut că lider al grupării de numele căreia avea să se lege infracțiuni grave de crimă organizată.

Clanul Corduneanu activează în Iași, iar numele membrilor grupării au ajuns celebre în toată țara și chiar peste hotare din cauza scandalurilor, a actelor de violență și a furturilor.

Înainte de a fi cunoscut drept liderul celui mai de temut clan de interlopi din Iași, numele lui Costel Corduneanu era legat de performanța sportivă. A fost unul dintre cei mai buni luptători pe care i-a dat municipiul Iași, fiind campion mondial la cadeți, vicecampion european și participant din partea României la două ediții ale Jocurilor Olimpice. La Barcelona, în 1992, unde a obținut locul nouă și la Atlanta, în 1996, când s-a clasat pe locul 14.

Banii prea puțini l-au făcut pe sportiv să se transforme în interlop. "Din cauză că banii câștigați la lupte în țară erau prea puțini, Costel lupta pentru echipe din Elveția și Germania din septembrie până în decembrie și se mai descurca.

În cele din urmă, lipsurile materiale s-au dovedit a fi prea mari, iar Costel a apucat-o pe acest drum", a povestit Gheorghe Brosteanu, fostul antrenor al lui Costel Corduneanu, pentru Adevărul.

Provenea dintr-o familie nevoiașă cu 11 copii. Costel, așa cum îi spun cei apropiați, a intrat de mic în secția de lupte a Clubului Sportiv Nicolina din Iași. Antrenorul sau spunea că era dotat de la natură cu abilitățile necesare pentru a face performanță. În 2002 a renunțat la activitatea sportivă.

La cele două competiții, Costel Corduneanu s-a împrietenit cu mari sportivi ai României, cum ar fi Leonard Doroftei și Laura Badea.

Frații Corduneanu au fost cercetați în mai multe dosare de crimă organizată organizată. Unii au fost arestați și chiar condamnați.


Adrian Corduneanu și Cătălin Băcăoanu ar putea ajunge să lupte în cușca de MMA


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...