Moarte învăluită de mister la Chișinău. Un tânăr actor, găsit fără suflare și cu mâinele legate

Moarte învăluită de mister la Chișinău. Un tânăr actor, găsit fără suflare și cu mâinele legate

Numeroase semne de întrebare planează asupra morții tânărului actor Ștefan Bouroșu, care a fost găsit mort în apartamentul din Chișinău în care stătea cu chirie. Avea mâinele legate la spate, iar ușa și geamurile locuinței erau încuiate din interior, potrivit poliției.

Poliția examinează versiunea unui suicid în cazul actorului. FOTO: Facebook.com/ TNEI

Ștefan Bouroșu (32 de ani) a fost de negăsit timp de câteva zile, așa că tatăl său a venit la Chișinău, iar pentru că apartamentul era închis, acesta a solicitat prin intermediul Serviciului 112 ajutorul salvatorilor, care au deblocat ușa. La fața locului s-au deplasat atât polițiștii, cât și medicul legist pentru primele investigații.

,,În cadrul cercetării la fața locului s-a constatat că ambele uși erau încuiate pe interior, cu cheia în yală, geamurile la fel fiind închise, colegii de la IGSU deblocând ușile în prezența tatălui victimei. Medicul legist, examinând la fața locului cadavrul, nu a depistat urme de moarte violentă, urmând a fi expediată ulterior expertiza medico- legală. Experții din cadrul CTCEJ au efectuat toate măsurile ce se impun în vederea ridicării și acumulării tuturor probelor pe cazul dat”, au anunțat reprezentanții Inspectoratului General al Poliției.

Polițiștii examinează versiunea unui suicid, afirmând că actorul care suferea de depresie în ultima perioadă locuia singur, iar probe privind intrarea persoanelor străine în locuința în care a fost găsit mort nu au fost depistate.

,,Poliția precizează faptul că la moment este examinată versiunea de suicid. Aceștia au stabilit că bărbatul locuia de unul singur, urme de pătrundere sau de acces în locuință nu au fost depistate și nici amprente străine. Oamenii legii au audiat și medicul curant al bărbatului care a confirmat starea de depresie din ultima vreme a acestuia”, au notat oamenii legii.

Moartea actorului a stârnit numeroase semne de întrebare în rândul unor internauți, printre ei și Violeta Gașițoi, o avocata din Republica Moldova, stabilită acum în străinătate, care pune la îndoială versiunea lansată în acest caz de oamenii legii. ,,Ne spun că poți face suicid cu mâinele la spate si cu sacoșa în cap....”, a menționat aceasta pe pagina sa de Facebook.

De aceeași părere este și Rodion Gavriloi. ,,Îl cunosc pe Ștefan de vreo 14 ani.Da, eu nu am discutat în ultimele luni cu el. Nu cunosc în ce starea psihologică era. Însă descrierea modului cum a fost găsit decedat - este departe de un suicid”, a scris acesta în mediul online.

Alții, inclusiv foștii colegi de scenă ai lui Ștefan Bouroșu, deplâng moartea prematură a acestuia.

,,În sfârșit, o promoție de actori care să joace personaje inteligente și rafinate. Demult n-a văzut teatrul moldovenesc așa ceva, se pare că mai avem o șansă” - am ieșit fericită cu acest gând de la spectacolul “Clasa noastră”, în regia Luminiței Țâcu. Spectacolul, și el…ex-tra-or-di-nar. Și cât de frumos a jucat Ștefan Bouroșu…Habar n-am, nu-mi amintesc când am făcut cunoștință cu el, dar de fiecare dată când ne întâlneam, era jovial, mă îmbrățișa cu prietenie și avea ceva să povestească. Ultima oară însă, a făcut un efort să pară bucuros. L-am văzut cu cearcăne, cu un zâmbet rătăcit și părea foarte obosit”, a scris Catălina Molodoi pe internet.

,,Ultima oară ți am propus să mai facem un tort anul ăsta...Tu ai văzut mesajul dar nu mi ai răspuns.. probabil pu că știai deja că asta nu se va mai repeta. Zbor lin Ștefan...O să mi fie dor de tine...”, a menționat actrița, Alina Stoianov, pe pagina sa de facebook.

,,Un actor și un OM minunat, cel care a dat viață mai multor personaje pe scena teatrului, cel care uimea lumea cu blândețea sa, cu carisma sa.Condoleanțe tuturor celor care l-au cunoscut!Ștefan ne vei lipsi! Pe holul teatrului vor rămâne fotografiile cu tine! ADIO...”, au notat reprezentanții Teatrului Național Eugene Ionesco, instituție în care a activat tânărul.

În anii 2013-2017, Ștefan a jucat pe scena Teatrului Național Eugene Ionesco din Chișinău, dar s-a remarcat și a fost îndrăgit de public prin rolurile sale în piese precum „Oscar și tanti Roz” și „Drept ca o linie”.

Actorul a fost înmormântat, miercuri, în cimitirul din Strășeni, orașul său natal.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...