Moarte misterioasă a unui diplomat de top al Rusiei în Turcia

Moarte misterioasă a unui diplomat de top al Rusiei în Turcia

La Istanbul, șeful departamentului de cooperare paneuropeană a Ministerului Afacerilor Externe al Federației Ruse, Nikolai Kobrinț, a fost găsit mort, transmite postul turc de televiziune NTV. Cadavrul diplomatului a fost găsit în camera sa de hotel din cartierul Taksim.

Kobrineț a venit în capitala Turciei pentru a se întâlni cu ambasadorii. Colegii diplomatului rus au încercat să-l sune când au văzut că acesta nu s-a prezentat la întâlnirea de dimineață. Când nu a fost posibil să-l contacteze pe Kobrineț, personalul hotelului s-a dus în camera lui și a găsit cadavrul.

Poliția turcă a început să investigheze moartea lui Kobrinț. Potrivit datelor preliminare, diplomatul a murit în urma unui atac de cord. Cauza exactă a morții va fi stabilită însă de medicila legală, unde a fost trimis cadavrul.

Ministerul Afacerilor Externe al Federației Ruse a confirmat ulterior moartea lui Kobrinț. Dar cauza morții nu a fost precizată.

Anterior, a fost raportat că Pavel Antov, șeful comitetului pentru politică agrară a adunării legislative a regiunii Volodimyr din Federația Rusă, a murit în orașul indian Raiagada.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat