Moarte subită în Familia Regală britanică. Ginerele prinților de Kent a murit la doar 45 de ani: „Tom a fost un om excepțional”

Moarte subită în Familia Regală britanică. Ginerele prinților de Kent a murit la doar 45 de ani: „Tom a fost un om excepțional”

Thomas Kingston, soțul lui Lady Gabrielle Kingston, a murit la vârsta de 45 de ani, a anunțat Palatul Buckingham într-o declarație, în timp ce familia spune că moartea lui a fost un „mare șoc”.

Cei doi s-au căsătorit în 2019 FOTO EPA EFE

E vorba despre un văr mai îndepărtat al Prinţului William, un bărbat în floarea vârstei şi foarte bogat, un finanțist și fost negociator de ostatici pe nume Thomas Kingston, care era căsătorit cu Lady Gabriella Windsor, fiica Prinţului şi Prinţesei de Kent. Omul de afaceri britanic s-a căsătorit cu Lady Gabrielle în 2019.

Un purtător de cuvânt al Palatului a declarat pentru Daily Star:Am auzit că este vorba despre un bărbat: „Cu cea mai mare tristețe anunțăm moartea lui Thomas Kingston, iubitul nostru soț, fiu și frate. Tom a fost un om excepțional care a luminat viețile tuturor celor care l-au cunoscut. Moartea sa a fost un mare șoc pentru întreaga familie și vă rugăm să ne respectați intimitatea în timp ce îi plângem dispariția. Membrii familiei regale, inclusiv Regele Chalrles și Regina Camilla, i-au adus un omagiu.

Prieten cu Pippa Middleton

Thomas Kingston fusese un prieten fidel al surorii lui Kate Middleton, Pippa Middleton.

Pippa și Thomas s-ar fi întâlnit în 2011, deși Thomas a negat că ar fi avut vreodată o „legătură romantică". Thomas a absolvit Universitatea din Bristol și era licențiat în istorie economică.

Logodna sa cu Lady Gabriella Windsor, a 51-a în linia de succesiune la tron, a fost anunțată în septembrie 2018. Ei s-au căsătorit la 18 mai 2019 la Capela St George.

Conform okmagazine.ro , acesta a fost găsit fără viaţă la o adresă din Gloucestershire unde serviciile de urgență au fost chemate duminică, puţin după ora 18.00. Ginerele prinţilor de Kent şi Lady Gabriella tocmai fuseseră văzuţi împreună la un eveniment ce a avut loc miercurea trecută la Galeria Națională din Londra. În vara anului trecut, cei doi soți au făcut senzaţie la Ascot, când au urmărit cursele de cai alături de Regele Charles şi Regina Camilla, chiar din loja regală.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat