Moarte tragică, la doar 42 de ani, a comentatorului sportiv Bogdan Socol!

Moarte tragică, la doar 42 de ani, a comentatorului sportiv Bogdan Socol!

Bogdan Socol, unul dintre cei mai cunoscuți comentatori sportivi din România, a murit vineri, la vârsta de 42 de ani, din cauza unui șoc hipotermic produs după ce a înotat în ape înghețate.

Pe lângă cariera de comentator, consacrat la DigiSport până în 2017, Bogdan Socol și-a descoperit pasiunea pentru înotul în aer liber, la temperaturi scăzute, așa după cum se poate vedea în clipul de mai jos.

Din păcate, ultima încercare temerară a lui Bogdan Socol s-a sfârsit tragic, organismul său cedând la temperaturile extrem de scăzute.

Vocea lui Bogdan Socol a devenit inconfundabilă după transmisiunile a sute de meciuri internaționale și naționale. Celebrul comentator sportiv și jurnalist a murit la doar 42 de ani, în urma unui șoc hipotermic.

Hobby-ul său dus la extrem a făcut ca Bogdan Socol să plece dintre noi atât de devreme. El era pasionat să înoate la temperaturi foarte scăzute, prin care își testa limitele corpului de fiecare dată.

De această dată însă Socol a pierdut lupta cu temperaturile extrem de scăzute și a făcut un șoc hipotermic în timp ce înota într-un lac înghețat.

Se pare că jurnalistul ar fi ales să meargă pe un lac înghețat, chiar dacă i s-a recomandat să nu facă asta. După doar câteva minute de la intrarea în apă, el nu a putut să mai iasă de sub gheață și a murit în urma șocului hipotermic, relatează Sport Total FM .

,,Din păcate, suntem tulburați de o veste pe care nu ne-am fi dorit niciodată să o auzim. Conform mai multor surse, fostul jurnalist și comentator român Bogdan Socol ar fi decedat în cursul zilei de astăzi.

Suntem șocați de dispariția unui om care a trăit pentru sport și care ne-a oferit atâtea momente pe care nu le vom uita niciodată.

Odihnește-te în pace, Bogdan!”, a transmis pe rețelele de socializare publicația Sport Studio.

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a postat un mesaj de adio în memoria unuia dintre cei mai buni comentatori români ai ultimelor decenii.

„Astăzi, în împrejurări tragice, a plecat dintre noi la doar 42 ani un om care a iubit fotbalul și Steaua, un om a cărui voce ne va lipsi enorm și a cărui pasiune pentru sport va fi greu de egalat.

Am avut privilegiul de a colabora la Fotbal European 4 ani. 4 ani de emisiuni de care îmi voi aminti cu drag.

Rămas bun, Bogdan Socol, Dumnezeu să te odihnească în pace!” - a scris Mihai Stoica.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski