Moartea ciudată și inexplicabilă a unei românce din Veneția. I s-a făcut brusc rău, acasă

Moartea ciudată și inexplicabilă a unei românce din Veneția. I s-a făcut brusc rău, acasă

O româncă în vârstă de 33 de ani, care trăia de mai mult timp în Italia, a murit pe neașteptate, lăsând în urma sa un băiat în vârstă de numai șapte ani.

Românca de 33 de ani a murit în mod subit Foto: gazetaromaneasca.ro

Femeia s-a simțit rău acasă și după câteva ore a decedat în mod neașteptat la spitalul Angelo. Duminică dimineața, în jurul orei 4.00, tânăra de 33 de ani s-a simțit rău în timp ce era în pat. Partenerul ei a auzit-o în timp ce respira greu și a văzut-o cu spume la gură. Acesta a sunat imediat la numărul de urgență. Elena a fost transportată la spital. Ea a fost conștientă și ceruse și telefonul mobil pentru a anunța că nu va putea merge la serviciu.

Simptomele s-au agravat, iar testele la care a fost supusă au arătat sângerări severe și masive în curs. Plămânul era plin de sânge și a intrat în stop cardiac de două ori.

A fost internată la terapie intensivă, medicii au supus-o la o intervenție chirurgicală disperată dar nu au reușit să închidă o arteră și să o salveze: la ora 20.30 au fost nevoiți să o declare decesul.

Familia cere efectuarea unei necropsii

Comunitatea Olmo, unde a locuit și a fost binecunoscută, și întreg municipiul sunt consternate de soarta tragică a Elenei Livia Ivanov, conform publicației Il Gazzettino, preluată de Gazeta Românescă.

Membrii familiei cer efectuarea autopsiei pentru a clarifica ce s-a întâmplat. Tânăra avea un fiu în vârstă de 18 ani. Ea a ajuns în Italia cu familia pe când era încă adolescentă, în urmă cu 18 ani.

Elena a absolvit liceul științific Berto din Mogliano, după care a terminat institutul Alberini din Lancenigo. Ea a lucrat multă vreme în sectorul hotelier, după care și-a găsit un loc de muncă ca agent de securitate la Civis, unde era și foarte apreciată. Colegii ei de muncă au fost șocați la aflarea veștii că a Elena a decedat.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

2 Americanii au venit la București pentru Halep. „A fost ca și cum m-ar fi lovit un camion”

3 Misterul bărbatului răpit din parcarea Cortina Residence din Sectorul 1

4 „Încercați să deschideți negocierile, implicați-i pe chinezi și puneți arma pe masă”

5 Știați cine sunt persoanele care inspectează Sfântul Mormânt încă din Vinerea Mare, înainte de miracolul Luminii Sfinte?