Moartea fulgerătoare a unei asistente de la Ambulanţa Alba. Se afla în concediu în Bulgaria, i s-a făcut rău şi a decedat la spital

Moartea fulgerătoare a unei asistente de la Ambulanţa Alba. Se afla în concediu în Bulgaria, i s-a făcut rău şi a decedat la spital

O asistentă medicală de la Ambulanţa Alba a decedat marţi, 1 septembrie 2020, fulgerător în timp ce se afla în concediu în Bulgaria, scrie Adevărul .

Femeii i s-a făcut rău, a fost transportată la spital, dar medicii nu au reuşit să o salveze. Primul diagnostic este cel de stop cardio-respirator, dar, deocamdată, nu se ştie cauza.

Anca Muntean avea doar 42 de ani.

”Colega noastră Anca Muntean, asistent în cadrul SAJ Alba, staţia centrala, în aceasta zi, a plecat dintre noi. Anca se afla în concediu în Bulgaria, în urma unei dureri toracice a ajuns la Spital iar aici a întrat în Stop Cardio Respirator ... nu s-a mai putut face nimic pentru Salvatorul nostru. Drum lin suflet drag tuturor!!! Condoleante familiei!”, a scris un coleg al acesteia pe un grup al salvatorilor de la Ambulanţa Alba.

Un mesaj a transmis şi adjunctul ISU Alba, Ovidiu Costea: ”Am primit cu tristeţe trecerea în nefiinţă în mod fulgerător a unei colege de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Alba! Sincere condoleanţe familiei, apropiaţilor şi colegilor din Serviciul de Ambulanţă Alba! Dumnezeu să te odihnească, Anca Muntean!”


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”