Moartea inexplicabilă a doi frați. S-au stins în aceeași zi, la o oră distanță: „Inima lui nu a mai suportat”

Moartea inexplicabilă a doi frați. S-au stins în aceeași zi, la o oră distanță: „Inima lui nu a mai suportat”

O tragedie inimaginabilă a avut loc într-o familie din Serbia. Doi frați au murit în aceeași zi, la doar o oră distanță. Primul care s-a stins a fost Milan, 47 de ani, iar la scurt timp și Milisav Maksimović, cu doi ani mai mare.

FOTO Shutterstock

Milan, care era surdo-mut, participa cu echipa de fotbal la un turneu organizat în Slovenia: În timpul meciului s-a prăbușit brusc pe teren și a murit. I s-a făcut rău în timpul meciului și nu a mai putut fi salvat, scrie observatornews.ro

Tragicul eveniment de la Lipnicki Shore, lângă Loznica, arată cât de puternică poate fi dragostea frățească, inima se oprește de durere, scriu jurnaliștii de la kurir.rs

"La aproximativ o oră după veștile groaznice din Slovenia", spune un locuitor din Lipnicki Šor, unde toată lumea este zguduită această veste tristă, Milisav a căzut ca secerat în curtea locuinței.

"A fost teribil de afectat de o astfel de veste tragică. El a încercat să își încurajeze mama, iar la un moment dat a plecat din casă. L-au găsit mort în curte la scurt timp. Cred că inima lui nu a putut suporta o asemenea tragedie", a relatat un localnic.

Milan Macsimovic a murit primul FOTO Arhivă personală/kurir.rs

Milan Macsimovic a murit primul FOTO Arhivă personală/kurir.rs

Despre cei doi, oamenii au povestit că erau buni și muncitori. Și-au pierdut tatăl relativ devreme, așa că au luptat pe tot parcursul vieții, fiind foarte atașați unul de celălalt. Proveneau dintr-o familie simplă, dar mereu erau gata să ajute pe oricine, spun vecinii și prietenii lor, care au fost luați prin surprindere de marea tragedie.

În urma lor a rămas mama, soțiile și cinci copii. Milisav are trei, iar Milan doi.

Tragedie într-o altă familie

În 2021, familia rapsodului Petrică Moise a fost decimată de Covid-19. Artistul de muzică populară s-a stins, pe 2 octombrie, răpus la vârsta de 74 de ani de Covid-19. La doar câteva zile, fiica cea mică a artistului, Lia Moise, în vârstă de 51 de ani, a murit şi ea, tot din cauza virusului nemilos.

Pe 12 octombrie, fiica artistului a fost şi ea răpusă de virusul Sars-CoV-2, la câteva zile după ce tatăl ei, Petrică Moise, a fost înmormântat. Ambii fuseseră infectaţi cu Covid-19. Lia Moise, la rândul său interpretă de romanţe, era internată, la fel ca tatăl său, la Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş din Timişoara, după ce a fost diagnosticată cu Covid-19.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Comisia Europeană cere scăderi reale de pensii la magistrați și militari

2 A plecat din țară cu un pașaport regal românesc / S-a stins din viață cea care a fost timp de 25 de ani „prima donna assoluta” a Teatrului de Operă din …

3 Grecul care i-a scăpat pe români de iobăgie. A fost de șase ori domn al Țării Românești și de patru ori domn al Moldovei

4 VIDEO Priviți cum arată în realitate! / Noi amănunte despre vizita „surpriză” a lui Putin la Mariupol

5 Cazul Ianis Hagi, o „boală cronică“ în România: „În Germania, nu vezi așa ceva!“