Moartea misterioasă a două surori din Arabia Saudită într-un apartament din Australia a bulversat poliţia

Moartea misterioasă a două surori din Arabia Saudită într-un apartament din Australia a bulversat poliţia

Femeile, identificate ca fiind Asra Abdullah Alsehli, în vârstă de 24 de ani, şi Amaal Abdullah Alsehli, în vârstă de 23 de ani, au fost găsite în paturile lor din Canterbury, suburbie din sud-vestul oraşului Sydney, pe 7 iunie. Nu au existat semne vizibile de efracţie şi nici leziuni pe corpurile lor, dar poliţia tratează morţile ca fiind „suspecte”, deoarece nu a fost identificată cauza decesului.

Miercuri, la o conferinţă de presă, inspectorul Claudia Allcroft a făcut apel la public să vină cu orice informaţii despre surori, recunoscând că autorităţile ştiu încă foarte puţine lucruri despre ele, potrivit The Guardian.

„Facem apel la informaţii pentru că nu ştim foarte multe despre fete. Ancheta noastră este în curs de desfăşurare şi, în urma consultării cu medicul legist, am decis să le facem publice numele şi am făcut apel la informaţii”.

În ciuda faptului că detectivii din Burwood au instituit o echipă de intervenţie, se ştiu foarte puţine lucruri despre circumstanţele în care au murit surorile.

Allcroft a declarat reporterilor că poliţia a vorbit doar cu două persoane care le cunoşteau pe surori, adăugând că autorităţile credeau că femeile „păreau să locuiască singure". Cele două femei au sosit din Arabia Saudită în 2017.

Poliţia a recunoscut că nu cunoaşte cauza morţii lor, stabilind doar că femeile erau decedate de ceva timp înainte de a fi localizate.

Allcroft a declarat că faptul că se ştiu atât de puţine lucruri despre acest caz face ca această chestiune şi circumstanţele morţii lor să fie suspecte.

„Fetele aveau 23 şi 24 de ani şi au murit împreună în casa lor. Nu cunoaştem cauza morţii şi este neobişnuit din cauza vârstei lor şi a naturii problemei”, a spus ea.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

2 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia

3 Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte!

4 Judecați voi...

5 Se retrag „Piedonii”? / De două zile sunt mucles...