Moartea stupidă a doi tineri în timp ce încercau să-și salveze câinele. Greșeala care i-a costat viața

Moartea stupidă a doi tineri în timp ce încercau să-și salveze câinele. Greșeala care i-a costat viața

Cel mai bun prieten le-a adus sfârșitul. Este vorba despre un cuplu din Franța, ambii tineri în vârstă de 25 de ani, care au murit încercând să-și salveze patrupedul. Câinele sărise într-un râu și fusese luat de un curent puternic.

Nenorocirea s-a petrecut duminică, în Sorcy-Saint-Martin, potrivit TF1 , citată de ziare.com

Poliția a deschis o anchetă în acest caz FOTO Profimedia

Cei doi soți ieșiseră la plimbare, iar la un moment dat, câinele care îi însoțea a scăpat din lesă. Patrupedul a sărit într-un râu, fiind luat de un curent violent.

Speriat că l-ar putea pierde, bărbatul nu a stat pe gânduri și s-a aruncat în apă imediat. Aceeași greșeală fatală a făcut-o și femeia. La scurt timp, soția l-a urmat. Din nefericire, amândoi au rămas însă blocați sub o conductă care trecea pe sub șosea. Deși au fost resuscitați timp de 45 de minute de medicii chemați la fața locului, cei doi nu au mai putut fi salvați. Câinele a supraviețuit , ieșind singur din apă, la scurt timp de la tragedie. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs decesul celor doi soți.

Gestul emoționant al unui câine la înmormântarea stăpânei sale

Atât de mult și-a iubit stăpână încât i-a uimit pe toți la decesul ei. Bessie, un câine din rasa Golden Retriever, a participat alături de toată familia la înmormântare, vizibil îndurerat. Cățelul a mers în urma sicriului femeii, pe ultimul drum, spre cimitir. În timp ce femeia era condusă pe ultimul drum, spre cimitirul Killashee din County Longford, Irlanda, câinele de care fusese foarte atașată, a făcut parte din cortegiul funerar, relatează digi-animalworld.tv

Imaginea cu câinele a emoționat internauții, dar și pe toți cei care au luat parte la înmormântare, devenind virale în mediul online. Oamenii au izbucnit în lacrimi.

Margo Magan, așa cum se numea stăpâna lui Bessie, a murit la 94 de ani, la Spitalul Regional Midlands din Mullingar. Bessie a fost foarte atașat de Margo, astfel că despărțirea a fost una grea.

Alături de fotografia cu Bessi, fiul lui Margo a scris: „Ne-am luat ultimul rămas bun de la remarcabila noastră mamă Margo, care a murit la 94 de ani. Ea își iubea cu adevărat câinele și el pe ea!”.

Mulți internauți au postat mesaje emoționante la fotografia cu cățelul . Utilizatorii platformei Twitter au postat mesaje de uimire: „RIP. Îmi pare rău. Condoleanțe familiei voastre și câinelui ei fidel care este în spatele ei”, „O imagini incredibilă, puternică și emoționantă. Sincere condoleanțe pentru pierderea voastră. Să se odihnească în pace”, „Este atât de emoționant și de trist. Fotografia este uimitoare”, „ Ce imagine fantastică. Câinele ei a fost cu ea până la capăt.”

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…