Moartea unei românce investigată de un celebru criminolog din Italia

Moartea unei românce investigată de un celebru criminolog din Italia

Moartea giurgiuvencei Florentina Ciobanu, investigată de cunoscutul criminolog italian Roberta Bruzzone / FOTO: http://giurgiuveanul.ro

Pentru că rudele vor să afle ce s-a întâmplat cu adevărat cu Florentina, l-au împuternicit pe avocatul Rafaelle Pacifico pentru a face lumină în acest caz. La rândul său, acesta a apelat la serviciile cunoscutului criminolog şi expert în psihologie de investigaţie, Roberta Bruzzone, care a efectuat recent o descindere la locul faptei, împreună cu o echipă de anchetatori. În funcţie de rezultatul investigaţiei, cazul ar putea fi redeschis, existând suspiciuni că Florentina Ciobanu ar fi fost ucisă, scrie giurgiuveanul.ro .

În cursul anchetei efectuate în hotelul unde a fost găsită înjunghiată Florentina Ciobanu, celebra criminalistă Roberta Bruzzone a declarat că a găsit biletul cu care Florentina trebuia să se întoarcă acasă pe 19 septembrie 2013.

Acesta ar fi fost rupt cu grijă şi susţinut, în partea de sus, de un cuţit. Un alt element care a fost descoperit sunt pete de sânge care sugerează o schimbare a corpului după presupusa crimă. Cunoscuta criminalistă crede că în cadrul anchetei au fost omise numeroase probe ştiinţifice.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

2 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia

3 Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte!

4 Judecați voi...

5 Se retrag „Piedonii”? / De două zile sunt mucles...