Modul incredibil în care arată un vestit designer vestimentar la 73 de ani FOTO

Modul incredibil în care arată un vestit designer vestimentar la 73 de ani FOTO

Designerul de modă emblematic Vera Wang i-a lăsat cu gura căscată pe urmăritorii de pe Internet atunci când, în vârstă de 73 de ani, a uimit duminică pe covorul roșu al premiilor BAFTA într-o rochie de mătase și un top.

Utilizatorilor de pe Twitter nu le venea să creadă că designerul , cunoscut pentru rochiile sale de mireasă capricioase, este septuagenară, potrivit New York Times.

Vă reamintesc tuturor că Vera Wang are 73 DE ANI", a scris un utilizator uimit, alături de fotografii cu Wang la gala de decernare a premiilor.

Vera Wang pare nemuritoare cu look-ul ei senzual și tineresc la BAFTA! Dacă aș putea să arăt jumătate din cum arată ea, ar fi ceva!", a uimit un altul.

Pare că face parte dintr-un club exclusivist

Vera Wang face parte dintr-un club exclusivist de celebrități care par să nu îmbătrânească niciodată. Jennifer Lopez, Demi Moore, Halle Berry, Salma Hayek și Naomi Campbell par să fi descoperit fântâna tinereții.

Designerul nu este prima dată când Wang a fost promovată ca fiind „împotriva vârstei". Instagramul ei este plin de fotografii în care face plajă lângă o piscină și își etalează fizicul tonifiat, determinându-și fanii să ceară elixirul ei veșnic.

Nu respectă o anumită dietă

Wang a dezvăluit anterior că „munca, somnul, un cocktail de vodcă și puțin soare" reprezintă cheia strălucirii sale fără riduri.

„Apreciez să beau un cocktail cu vodcă la sfârșitul zilei. Pentru că mă ajută să fac tranziția de la un program de lucru foarte intens la un pic de viață privată", a declarat Wang pentru BBC în 2020.

Spre deosebire de alte celebrități care prezintă diete restrictive și regimuri de exerciții fizice extreme, designerul a dovedit că poate să-și păstreze tinerețea savurând gustările preferate, chiar dacă fac parte din gama celor procesate.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante