Moise Guran a anunțat conducerea USR că nu își mai dorește să coordoneze campaniile electorale ale Alianței

Moise Guran a anunțat conducerea USR că nu își mai dorește să coordoneze campaniile electorale ale Alianței

Moise Guran i-a anunțat miercuri seară pe liderii USR reuniți în ședința Biroului Național că nu își mai dorește să coordoneze campaniile electorale ale Alianței USR PLUS, au declarat pentru  G4Media.ro surse din conducerea Uniunii.

Potrivit acestora, Moise Guran a spus că a luat această decizie din motive personale.

Inițial, Moise Guran nu a putut fi contactat pentru detalii suplimentare referitoare la decizia de retragere, dar ulterior a revenit cu o declarație pentru G4Media.ro.

”Este adevărat, dar numai dacă prin motive personale înțelegem diferențe de principii. Nu m-am înscris în USR, tot din <<motive personale>>”, a explicat el.

Pe 15 ianuarie, Moise Guran a anunțat, într-o intervenție la  Europa FM , că renunță definitiv la cariera de jurnalist și că își va asuma un rol politic. Decizia sa a venit după mai multe discuții cu liderii Alianței USR PLUS, Dan Barna și Dacian Cioloș.

Într-o conferință de presă susținută în aceeași zi, Dan Barna a explicat că Guran va fi implicat direct în coordonarea campaniilor alianței USR-PLUS pentru alegerile locale și alegerile parlamentare „indiferent dacă vom avea anticipate sau nu”.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…