MOL, amendată cu 100.000 de lei în urma scandalului privind prețul benzinei

MOL, amendată cu 100.000 de lei în urma scandalului privind prețul benzinei

MOL a fost amendată de ANPC cu 100.000 de lei în urma scandalului privind prețul benzinei. În total, ANPC a dat amenzi de 370.000 de lei la benzinării, în urma controalelor făcute în cursul zilei de joi, a anunțat purtătorul de cuvânt al Guvernului Dan Cărbunaru.

Benzinarie MOLFoto: molgroup.info

ANPC a controlat peste 70 de stații de carburant in tara, fiind aplicate amenzi de 370.000 de lei, dintre care cea mai mare de 100.000 de lei a fost aplicată chiar la sediul central a unui furnizor de carburanți, a declarat joi, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru.

El nu precizat numele operatorului, însă a precizat că are 215 stații, ceea ce corespunde MOL.

De altfel, miercuri seară ministrul Economiei, Virgil Popescu, a indicat compania ca fiind sursa panicii care a dus la formarea de cozi uriașe la benzinăriile din țară.

Amendă și pentru benzinăria din Beiuș

Amendă a primit și Stația de la Beiuș care afișa ieri un preț de 11 lei la benzină.

Stația de la Beiuș, devenită deja celebră în România în cursul zilei de ieri, prin nivelul extrem de ridicat și nejustificat al prețului practicat a fost amendată cu 35.000 de lei, de asemenea fiind semnată și în acest caz decizie ANPC privind încetarea practicilor incorecte și revenirea la prețul anterior, a spus Cărbunaru.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu