Moldoveanca Xenia Deli, imagini rare cu soțul miliardar. Cât de mult îl iubește pe bărbatul cu 36 de ani mai mare ca ea

Moldoveanca Xenia Deli, imagini rare cu soțul miliardar. Cât de mult îl iubește pe bărbatul cu 36 de ani mai mare ca ea

În urmă cu 6 ani, Xenia Deli avea o super carieră de model și făcea furori în clipul lui Justin Bieber - “What Do You Mean”. Tânăra originară din Republica Moldova și-a schimbat însă viața radical în momentul în care l-a cunoscut pe Ossama Fathi Rabah Al-Sharif, un prosper om de afaceri.

Xenia Deli a renunțat la modelling pentru a se dedica vieții de familie: între timp s-a căsătorit cu omul de afaceri iordanian și împreună au o fiică de doi ani.

Fanii încă o urmăresc pe superba moldoveancă pe rețelele de socialiare, însă, în loc de imagini în costum de baie, cum posta altă dată, acum pune fotografii și filmulete cu fetița sa, cel mai adesea.

Însă, în ultimele zile, mai ales că a fost și Valentine’s Day, Xenia Deli a dedicat câteva postări și soțului ei miliardar. Aceasta și-a declarat public dragostea pentru el și le-a arătat și fanilor cum l-a așteptat pe acesta acasă de Ziua Îndrăgostiților. Miliardarul a adus trandafiri și baloane în formă de inimioară. În următoarele zile, Xenia a tot postat imagini în care apare în ipostaze tandre alături de soțul ei. Vezi galeria

Xenia Deli are aparent tot ce își poate dori - locuiește într-o casă de vis în Los Angeles. Soțul ei, Ossama Fathi Rabah Al-Sharif, este un prosper om de afaceri, cu multiple case în Elveția și Egipt. Bărbatul a mai fost căsătorit și mai are încă trei copii, de vârste apropiate Xeniei.

Fostul model a spus despre soțul ei că este un bărbat foarte darnic, care îi face cadouri scumpe: “nu o insulă, dar pe aproape”, spunea aceasta mai demult pe Instagram. SURSA: Peroz.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Incident sexual între Gabriel Oprea și Kovesi? / Evenimentul ar fi avut loc în fostul birou al lui Ceaușescu de …

2 Val de vedete internate cu Covid la „Matei Balș”

3 „Mă simt mai bine” / Loredana Groza, postare din ambulanță

4 Citiți și voi ce manevre se fac pentru ca Leo de la Strehaia, fostul iubit al deputatei PSD Laura Vicol, să sc…

5 Citiți și voi ce avere are interlopul care i-a despicat capul cu sabia polițistului de la trupele speciale