Moment dramatic cu Omrani după Petrolul – FCSB: Algerianul, victima huliganilor. „E o rușine!“ VIDEO

Moment dramatic cu Omrani după Petrolul – FCSB: Algerianul, victima huliganilor. „E o rușine!“ VIDEO

România continuă să aibă probleme mari în ceea ce privește asigurarea ordinii publice pe stadioanele de fotbal! Iar „nota de plată“ pentru această situație vine periodic: amenzi și suspendări dictate de UEFA, mai ales la meciurile naționalei.

Billel Omrani,, în stare de șoc după ce o petardă a explodat lângă el pe gazon. FOTO: Facebook

În ceea ce privește competiția internă, ne-am specializat în a băga mizeria sub preș. Așadar, oamenii continuă să pătrundă în arene, „înarmați“ cu materiale pirotehnice. Pentru care cluburile sunt amendate și cam atât. Asta până când o tragedie ne va obliga să atacăm problema de la rădăcina ei. Iar duminică seară, această tragedie îl putea lovi pe algerianul Billel Omrani (29 de ani).

După Petrolul – FCSB, scor 0-2, jucătorii bucureștenii s-au dus aproape de peluză, în sectorul rezervat fanilor formației lor, pentru a saluta galeria. În acel moment, lângă Omrani a explodat o petardă! Au urmat scene dramatice, cu atacantul algerian tăvălindu-se pe gazon. Când și-a mai revenit, Omrani s-a ridicat, a început să gesticuleze nervos spre peluză și a fost calmat cu greu de colegii săi de echipă.

Prezent în studioul Orange Sport, fostul mare internațional, Florin Răducioiu, a fost șocat din cauza acestui incident, venit după altele care au întrerupt partida, preț de câteva minute, în prima repriză. „E o rușine ce se întâmplă!“, a fost remarca tăioasă a fostului atacant.

VEZI MOMENTUL ÎN CARE OMRANI E DOBORÂT DE EXPLOZIA UNEI PETARDE

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu